Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 733 Bölüm Yorumları / 734 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oluruna

İşte o ihtimal dahilindede olabilir bu söz tahminimce yanılıyor olabilirim tabi..

Lola'nın orada ne kadar süre tutulduğu da önemli, bayağı bir zaman tutuluyorsa annesinin Yonkou olduğunu bilmiyor olabilir. Moria'nın lola'nın annesinin Yonkou olduğunu bildiğini de zannetmiyorum. Açıkçası Lola bence Yonkou kızı değili hitaben anne diyor olabilirler Wb'ye baba dedikleri gibi ama öz kızı olacağını sanmıyorum.

AndHony

bir kere big momla birlikte olup çocuk yapacak bir karakter düşünemiyorum :D

Unknown

Şuan aklıma birşey geldi Big mam ile ilgili..Şimdi bu kadına big mam diyorlar ya belkide gerçekten de anne dir ve şeker istemesinin nedeni aşermesidir.Biraz saçma olabilir ama meyve ile ilgili birşey oladabilir. Ama Anne denmesinin sebebi sınırsız çocuk kaynağıdır bunları eğitip korsan yapıyordur :D Ayrıca kim çocuk yapma kısmında ise yakaladıkları esirleri zorla :agla:

Ben bigmomın hansel ve gretel den alıntı yapıldığını düşünüyorum. Özellikle pastayı şekerleri sevmesi,gemisinin de bulunduğu adanın da pasta ve şekerden olması. Ve aynı o hikayedeki gibi birini midesine indirmesi... Kısacası bu kadın o masal daki cadının az değişik modu. Bakalım asıl yeteneği ne çıkacak.

Bu spoiler çıkana kadar yeni bölüm yayınlanacak bekle bekle sıktılar nezamandır bukadar beklememiştik..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık