Şimdi yanlış anlamayın laf atmak için söylemiyorum ama bu ingilizce metin zaten japonca/çince metnin google translate çevirisi oluyor. Aynı metni google translate koyup çevirelecek dili türçke seçerseniz 3 aşağı 5 yukarı ne olduğunu anlarsınız. Vaktim olsaydı kendim çevirirdim ama kısaca bir özet geçiyim.
1- spiker ayakta kalan bir kişi olduğunu söylüyor. Sabo o burada olduğuna göre turnuva biraz problemli olacak diyor(kimden bahsettiği yazmıyor, ayakta kalan olabilir). Sabo, Barto'ya meyveyi çalmaya karar verdiğini ve onunla gelmesini söylüyor. Ayrıca Aokiji plan değişikliğinden memnun olmayacak diyor.
Big Mom, Nami ve Sanjiye Luffy'yi görmek istediğini söylüyor. Sanji coup de burst e hazır bir şekildeymiş. Namiden vivre card istemiş. Namide 2 tane varmış birisi Big Mom'ı gösteriyormuş(Lola'nın annesi muhabbetine geri dönüş).
Luffy ve Zoro saraya gidiyorken pembe panter(? bu adadaki general olsa gerek) bunları görüp Dof'a bildiriyor. Dof birisine onların icabina bakmasını söylüyor.
Akainu den-den mushi'den pembe panter'e adaya geleceğini söylüyor.
2- Bu spoiler ilkinin aynısı ama Sabo'lu kısım yazılmamış. İlkinde olmayan şu kısım eklenmiş. Ayakta olan kişi galdyatör Meadows'muş(Buggy kılık değiştirmiş Luffy gibi). Meadows baygın olan Rebecca'ya yaklaşıp onu öldüresiye bıçaklamaya çalışır. (son cümleden emin değilim ama doğru sanırım çevirim).
3- Ayakta kalan tek kişi Rebecca. Riku ailesinden gelen bir teknik kullanmış sanırım.
İzleyenler Rebecca kazanınca hayal kırıklığına uğramış.
Eşleşmeler Rebecca X Barto, Sabo X Burgess
Barto, Saboya finalde bilerek kaybedeceğini söylüyor Sabo karşısında.