Himura Kenshin 17 Ocak 2016 #13 bölüm güzeldi ama gear 4ü sevmedim nedense. güç yada çizimler için söylemiyorum. zıplayan goril hiç cool değil hala gear 2 en güzeli
bölüm güzeldi ama gear 4ü sevmedim nedense. güç yada çizimler için söylemiyorum. zıplayan goril hiç cool değil hala gear 2 en güzeli
Eric Cartman 17 Ocak 2016 #15 Visums dedi ki: Terlik olayına bir ben mi takıldım yahu. Genişletmek için tıkla ... Farketmedim bile.Dur bi daha bakayım
Visums dedi ki: Terlik olayına bir ben mi takıldım yahu. Genişletmek için tıkla ... Farketmedim bile.Dur bi daha bakayım
Unknown 17 Ocak 2016 #16 Marco dedi ki: Farketmedim bile.Dur bi daha bakayım Genişletmek için tıkla ... Mangaya tekrar baktım belki vardır diye mangada yok. Ayakları siyah ya vardır garanti deyip ona göre çizmişler belli ki.
Marco dedi ki: Farketmedim bile.Dur bi daha bakayım Genişletmek için tıkla ... Mangaya tekrar baktım belki vardır diye mangada yok. Ayakları siyah ya vardır garanti deyip ona göre çizmişler belli ki.
MRTFR 17 Ocak 2016 #18 Fors deyişinin komik durmasının sebebi Dof gibi izleyicinin de tekniği önce etkisiz, gülünç bir şey sanması için sanırım.
Fors deyişinin komik durmasının sebebi Dof gibi izleyicinin de tekniği önce etkisiz, gülünç bir şey sanması için sanırım.
Zogolo 17 Ocak 2016 #19 Gizli İçerik: Ah be malum sahne... sen bu hallere düşecek adam mıydın Terlikle dof arasında kalan o birikintiyi kim akıl etti cidden çok merak ediyorum.
Gizli İçerik: Ah be malum sahne... sen bu hallere düşecek adam mıydın Terlikle dof arasında kalan o birikintiyi kim akıl etti cidden çok merak ediyorum.
Eric Cartman 17 Ocak 2016 #20 Gizli İçerik: :D Gizli İçerik: :D Mangada da bence terlikle vurdu arkadaşlar.Oda çizmeyi unuttu bence.Yoksa Doflamingo-sama o kadar uçmazdı asdadadas
Gizli İçerik: :D Gizli İçerik: :D Mangada da bence terlikle vurdu arkadaşlar.Oda çizmeyi unuttu bence.Yoksa Doflamingo-sama o kadar uçmazdı asdadadas