Oda onun kılıfını ayarlar be karolla.o 3 meyveyi yiyipde luffyden dayak yerse çok büyük bug olur.
Oda onun kılıfını ayarlar be karolla.o 3 meyveyi yiyipde luffyden dayak yerse çok büyük bug olur.
Şu haliyle bile zaten çok güçlü BB, zamanı geldiğinde tek dalmaz luffy.o 3 meyveyi yiyipde luffyden dayak yerse çok büyük bug olur.
Bunu deme abi. OP gibi bir animenin final vs'si olarak gördüğümüz bir vs'yi luffy tek dalmaz deme lütfen.Şu haliyle bile zaten çok güçlü BB, zamanı geldiğinde tek dalmaz luffy.
Kızmayın da mantığım el vermiyo benim zaten çoğu zaman fikirlerim ters düşer insanlarlaBunu deme abi. OP gibi bir animenin final vs'si olarak gördüğümüz bir vs'yi luffy tek dalmaz deme lütfen.
tek dalmaz değil Tek daldırmazlar BB bir amaca giderken topluca giderler hepsi tek tek eşleşir en son luffy bb'yi yamultur.Şu haliyle bile zaten çok güçlü BB, zamanı geldiğinde tek dalmaz luffy.
Bende bunu demek istedim luffy'e korkak demiyorum.tek dalmaz değil Tek daldırmazlar BB bir amaca giderken topluca giderler hepsi tek tek eşleşir en son luffy bb'yi yamultur.
Shaman king OP.
Çok basite indirgemişsin. Herkes rakibini yener ve kk olurlar. Sanki kk olma turnuvası var. Rakibini yenen olmaya hak kazanıyor gibi bir şey olmuş bu dediğin.Yok be o kadar da abarmaya gerek yok naptınız. KK olcak luffy onunda yolundaki en büyük engel bb ve tayfası bizimkilerin nihai rakipleri onlar. Herkez 1 e 1 eşleşir cp9 gibi sınırlarına kadar zorlanırlar zar zor yenip kk olur bizim tayfa.
Roger nası yenmiş wb yi hemde gençliğinde ya da garpı, gördük wb yi ne kadar güçlü. Luffy de o güce zamanla ulaşır belki daha 300 bölüm var o vs lere...