Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Yorum / 714 Teori

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynı olduğunu sanmıyorum öyle bir delik ne kadar şiddetli ve hızlı olduğunu gösterir
Peki bana Akainu'nun onu yapamaması için bir sebep söyler misin? Veya Akainu'nun direk öyle birşey suratına fırtlamasına engel olan şeyi? Hala deprem meyvesi bundan kat kat etkili bir güç bence. (Meteor düşürme olduğunu varsayıyorum.)

O bu kadar büyük ve hızlı değil sanırım.Üstelik adam gücümün azını kullandım diyorsa çok daha devasa boyutlarda yaratabilir.
Ryuusei kazan ufak ve sayısı daha fazla bunla kıyaslandığında.
İyi de savaş alanındasın insanlara zarar vermeden yaptığı sade bir saldırı o. Üstüne bu kadarı düşürmek için ne kadar zaman uğraştığını bile bilmeden gücü bu kadar yüceltmek bence biraz peşin yargı sınırlarını görelim neler yapabilir neler yapamaz. Oda kimseye bu kadar güç vermiyor götürüsü yüksek olmadan veya akıllı bir şekilde kullanmayacaksa. Görüyoruz ki aklı biraz havada bir arkadaşımız Fujitora demek ki gücünden kesicek.

Not: Yazıyı takmayın resmi örnek koyuyorum :D
Orada Heryer yanıyor adamlar fırının içinde bırak da terlesinler biraz :oleyo2:

Bence zorlandılar. Koskoca meteor geliyor boyun önemi yok oradaki meteor araba kadar büyük hayatta kaldıklarına dua etsinler :D
Zorlandilar elbet ama bir gok cismi gokyuzunden iniyorsa ona sasirmalari/yuzlerinin degismeleri gayet normal.Luffylerin punk hazard'da da karsilarina ejderha cikmisti ne kadar terlediler,sasirdilar ancak pek zorlanmadan yendiler.
Law ve Doflamingonun yuz ifadeleri fazla abartiliyor.

Peki bana Akainu'nun onu yapamaması için bir sebep söyler misin? Veya Akainu'nun direk öyle birşey suratına fırtlamasına engel olan şeyi? Hala deprem meyvesi bundan kat kat etkili bir güç bence. (Meteor düşürme olduğunu varsayıyorum.)
Issho'nun meyve gücünün meteorla ilgili bir şey olmadığı kesin gibi, kumarhanede yaptığı güç gösterisi sonrasında tavanda delik açılmamıştı. Büyük ihtimalle basınçla alakalı bir meyvedir, kılıcıyla işaretlediği bölgede bir çeşit yüksek basınç alanı oluşturuyor ve bu nedenle o doğrultuda bulunan gökyüzündeki cisimlerin yere çakılmasını sağlıyor olabilir.

Law yada Dof'un zorlanması demek birkaç teknikle oradan terleyerek çıkmaları demek bence, Dof tek eliyle ağı çekip sineklik çekti meteoru delik değiş oldu kaç parçaya ayırıldı ,Law'da tek kılıç darbesiyle kesti , terleme olmadı yani , zorlanmadan örnek Luffy'nin Noah'ı parçalamasıdır , bu bence zorlanma felan değildi ikiside yetenekleriyle kesip attılar meteoru.
Aynı şekilde fujide zorlanmadan kurtuldu.

Neyse .çok uzadı mevzu.:)

Issho'nun meyve gücünün meteorla ilgili bir şey olmadığı kesin gibi, kumarhanede yaptığı güç gösterisi sonrasında tavanda delik açılmamıştı. Büyük ihtimalle basınçla alakalı bir meyvedir, kılıcıyla işaretlediği bölgede bir çeşit yüksek basınç alanı oluşturuyor ve bu nedenle o doğrultuda bulunan gökyüzündeki cisimlerin yere çakılmasını sağlıyor olabilir.
O zaman Shiki'nin gücünden bir farkı kalmıyor yalnız. Altından daha yaratıcı birşey çıkar diye bekliyorum ama bilinmez tabi.

rocker_tr

Muhtemelen Ceaserın kalbi yerinde değil. Bu bölüm sonunda bir kişi daha ölebilir gibi me geliyor. Bu arada Law niye tek başına takılıyor ? Tayfasına bir şey mi oldu acaba?

Law meteoru kesmiş olsada Joker ile dövüşeceğim zamana gücümü topluyorum demişti. Muhtemelen de bu gücünün ciddi bir kısmını harcamak zorunda kalmış olabilir.

Yeni Amiral; Dünya Askerlik Yasası kapsamında denizci olmuş. Dünya Askerlik yasası ne olduğunu merak ettim. Dışardan insanları rütbeli asker yapan bir yasamı acaba? Son savaşta denizciler ciddi bir güç kaybındaydı, En tepedeki iki kişi aktif görevi bırakmış bir amiralde denizciliği bırakmış ciddi bir güç dengesi bozukluğu yaşandı. Üstüne Deagon harekete geçemeye başlaması ve Filo amiralinin Yeni Dünya da daha aktif rol oynamak istemesi nedeniyle ciddi bir güç arayışını acabadışardan güçlü asker alarak ve güçlerine göre ciddi mevkiler vererek mi yaptılar. Normalde asker olarak başlayan bir kişi en alt rütbeden başlar ve uzun zamanda üst mevkilere gelir. Bu nedenle bu yasa çıkmış olabilir mi? Mor Kaplan diğer amirallerden yaşça büyük olduğu kesin bu güçteki bir kişinin amiral daha önce olalaması saçmalık olur. Dışardan gelmesi daha mantıklı geliyor. Eğer dışardan gelen kişiler ise bu kişiler daha önce ne idiler bunu merak ediyorum. Muhtemelen 300 milyon belinin üstündeki kişilerin peşinde olan ödül avcıları olabilir mi? Bunun yanında Luffy'e dokunmamış olması sadece plana göre hareket etmesi gerektiğinden mi yoksa devrim ordusuyla bir ilgisi var mı? muhtemelen devrim ordusuyla bir ilgisi yok. Yoksa Luff'nin kaçması için bir şekilde uyarabilirdi.

+1
Kumarhanedeki adamlar "uzerimde bir agirlik hissediyorum"gibi bir cumle soylemislerdi.Yani meteor olmadigi ortada.
Ustelik Zoro ve Sanjide meyve turunu cozemediler.Fujitoranin gozle gorulur bir hamle yapmadigi aşikar.

Olay kurtulma değil de, meteor geldiğinde Law ve Dof'un surat ifadeleri bence. Vs yaparsak kurtuluşumuz yok bakışlarıydı sanki. Bilmem bana katılır mısın?
Ben ordaki yüz ifadelerini kızgınlıklarına ve şaşkınlıklarına bağlıyorum , zorluk ifadesi değildi.
Dof savaşa her türlü girer zaten bir amiralin kendisine saldırmasını beklemiyordu beklemediği şey oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık