Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Yorum / 714 Teori

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lawin,Doflamingonun terlemesi normal.Bir gok cismi ustune geliyor adam haliyle sasiriyor.Bu olay Luffylerin punk hazardda ejderha ile karsilasmalarina benziyor.Hepsi nasil terlemisti.

Bu arada meteorun Akainu'nun gücüyle alakası var sanırım Dof'un sözlerinden öyle anlaşılıyor eğer çeviri hatası değilse.

bence mesele şu ,bu adam ne kadar seri meteor atabiliyor :D meteor yağmuru yapmasın bidaki bölüm o zaman görürüz zorlanmayı :D

Meteor yağmuru yapabiliyorsa (ki yapıyordur diye düşünüyorum) adayı falan kolayca yok eder bu adam.

Karşılarında hiç görmedikleri bir yetenek var.
Fuji kılıcı çekip Law'a seni kovuyorum diyor ve gökten meteor indiriyor.

Adamlar haliyle yok artık meteor geliyor diyorlar gökten, koca meteor Law'ın açtığı roomun yarısı kadar bile değil:
http://www.mangapanda.com/one-piece/713/8
Sol en alta bakıp meteorun boyutunu görebilirsiniz.

Ardından Law roomun içinde tek kesişle ortadan 2 'e ayırıyor.
Law benzer şekilde üstüne ne gelirse gelsin yine o roomda 2'e ayırabilecekti oradaki yüz ifadeside kızgınlığını gösteriyor ardındaki sayfada dediğine göre de bu onun bile göreceği bir seviye değil diyerek , kör adamın yaptığı bu dengesiz saldırıyı eleştiriyor.
Adam dengesizce meteor attı üzerlerine
benim görüşüm Law zorlanmadı belki yanlı düşünüyorum.
Koyu olmayan kısımlara katılmamakla beraber koyu kısım için:
Law: "It appears as though your sight, or the lack thereof doesn't provide you with a handicap - Anlaşılan görüp görmemen senin için bir engel teşkil etmiyor." diyor. Koyu kısımda yazdığın mangastream öncesi dandik ingilizce çevirilerin sonucu. Ayrıca Japon birinin çevirisine de baktım emin olmak için. O da "Looks like it really doesn’t matter whether he’s blind or not - Kör olup olmaması çok da önemli değil gibi görünüyor" şeklinde çevirmiş. Sonuç: Law yiyorsa gitsin Luffy, Dofly veya Issho nun kalbini alsın.

bhdr

Bu Law yalnızca zeka yok yürek ve bileği de en az zekası kadar var. orada amiral ve schici var adam onları dressrosa ya göndermemek için fabrikayı halletmeleri için süre kazanma adına rahatlıkla ikisine de meydan okuyor ve oradan canlı kurtulacağına inanıyor bu adamda yonkou indirmeyi hedef alacak kapasite var. Hakikaten saygı duyulacak adam.

Lawin,Doflamingonun terlemesi normal.Bir gok cismi ustune geliyor adam haliyle sasiriyor.Bu olay Luffylerin punk hazardda ejderha ile karsilasmalarina benziyor.Hepsi nasil terlemisti.
Not: Yazıyı takmayın resmi örnek koyuyorum :D
Orada Heryer yanıyor adamlar fırının içinde bırak da terlesinler biraz :oleyo2:

Bence zorlandılar. Koskoca meteor geliyor boyun önemi yok oradaki meteor araba kadar büyük hayatta kaldıklarına dua etsinler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık