ya ben bu karedekini robine pek benzetemiyorum sanki farklı çizmiş oda

ya ben bu karedekini robine pek benzetemiyorum sanki farklı çizmiş oda
sonucu güzel yere bağlamışsın@Gümüş
Zaten seriyi takip eden kitlenin ciddi bir Robin fetişi var, sayende üst düzeye çıkarıyoruz bunu...bu seriyi takip eden nice yiğitler var, asla o cüceleri affetmeyecekler.
Misal bak koca Akagami kabullenemiyor bile durumu
![]()
Animede batırmazlar inşallah bu sahneleri diyecem ama ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın batırılımaz bu sahneler sanırım.
Z afişinden kaynaklı bir teoriydi. Biz yedik bitirdik onu.Animede batırmazlar inşallah bu sahneleri diyecem ama ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın batırılımaz bu sahneler sanırım.
Bu arada nette dolaşırken Dragon daha önceden amiraldi sonradan ortamı görünce devrimci oldu diye bir teori görmüştüm. Atıyım ortaya, çekileyim...![]()
Ekşi de bu bölümle ilgili bir yorum var; ""Kobitolar her türlü bitkiyi yetiştirebiliriz dediler, acaba şeytan meyveleri de buna dahil olabilir mi"" diye. Epey zekice yakalamış amcam. Acaba Dof'un Ace'in ölümünden sonra Mera Mera yı böyle kolayca ele geçirebilmesi bu sebepten midir? Yoksa yanında bir torba normal meyve ile gezip de savaş alanında ölen meyve kullanıcılarının hazırına yatacak değil ya koca Dof
Bu arada bunu yazan arkadaş Elijah Snow diye bir arkadaş. Bugüne kadar OP konusunda bölüm yorumlamaları üstünden epey zekice teoriler üretti, bir çoğunu da nokta atışıyla tutturdu allahsız.Dikkate değer bir gözlem yani.
![]()