Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 702 Bölüm Yorumu / 703 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soytarii26

amirallere meyveyle zarar veremez ve yenmek için meyvesini kapatıp dövüşmesi gerekecek zaten fiziksel güç ve hakiyle amiral alabilecekse (garp gibi) onu amiral yapan şey de doğal olarak meyvesi olmuyor.
Şimdi bizim amiralleri amiral yapan da tamamen meyvesi değil ama. Birisi Beyazsakal'dan sağlam bir deprem yumruğu yedikten bir bölüm sonra kalkıyor, diğeri onunla 10 gün vs atıyor. Tamam aşırı meyveleri var ama amirallerde asıl olay fiziksel güç bence. Bence mera mera ya da goro goro bu ikisini amirallerden birisi yemiş olsa yine aynı durum olurdu çünkü bu adamlar meyveyi sınırına kadar kullanıyor üstüne hayvan gibi de vücutları var. Mera mera kimseyi amiral yapmaz demek olmaz bence o yüzden, tek başına meyveyle amiral yapabilecek tek meyve magu magudur bence zaten. Yoksa Aokiji'nin meyvesinin asıl olayı Aokiji'nin onu sınırına kadar kullanıyor olması Kizaru için de aynı durum geçerlidir benim için. Magu magu mera merayı ezdi diye sen de ezme yani magu magu aşırı bi meyve :D Çok yazdım :D

amirallere meyveyle zarar veremez ve yenmek için meyvesini kapatıp dövüşmesi gerekecek zaten fiziksel güç ve hakiyle amiral alabilecekse (garp gibi) onu amiral yapan şey de doğal olarak meyvesi olmuyor.
kizaru ile akainu vs atsa meyve ile zarar veremeyecekler birbirine(mangaka magma ateşi yaktığı gibi ışığıda yakar demese).e o zaman magu magu nomi de tırt oldu pika pika nomide senin deyimle.meyve gücü ile zarar veremiyecek akainuda kizaruda.

kısacası garp gibi adama ver mera mera nomiyi bak ne oluyor.zaten sengoku ace diyor eğer yakalanmamış olsan geçte olsa kk olacaktın diye bu potansiyel var sende diye.o sevyeye geldiğinde de o meyve olacaktı ace te..sadece fiziksel güç ve hakiyle dünyanın en güçlü adamına meydan okuyabiliyorsan bunların üstüne böyle bir meyve yediğinde kk olmamak için hiçbir neden yok(her yiyen kk olur diye algılayan çıkar şimdi.)

one piecein asıl olayı haki meyve falan hikaye bence .
şimdi luffy ile sanjinin haki sevyesi ve fiziksel güçleri eşit olsun.sence bu durumda luffye meyvesi sanjiden üstün olması için bir avantaj sağlamaz mı sağlar mı?(iki denkliği ufak bir meyve ile bozmuş oluyorsun)
yada şöyle diyeyim luccinin insan hali ile leopar hali bir mi?(ikisine aynı adam ama leopar halindeki luccinin gücü meyvesi kapalı halinden çok güçlü,yani meyvenin katkısı çok)

bir daha bak bakalım ben mera mera tırt mı dedim.Ayrıca meyveyi ver garp'a diyorsun da mera meralı garp vs akainu ya da kizaru olsa meyve tabanlı saldırılarına haki ekleyemeyeceği için meyveyi kapatıp dalar ve yener.yenmesinin de sebebi meyvesi değil fiziksel gücü ve hakisi olur.Yani amiral gücüne çıkaran şey mera mera no mi değil.

@Soytarii26

mera mera güçlü bir meyve ama gerçekten amirallerinkiyle arasında dağlar kadar fark var.En basitinden ace amirallerden birinin meyveyi yemiş olsaydı teach'i eze eze yenerdi.
arkadaş bu meyveyi kapatıp dalma olayı nedir?kim şuana kadar meyvesini kapayıp daldı,helede logialar.smoker bile meyvesinin dagamesi olmamasına rağmen meyvesini kapatmadı sadece eline yada dirseğiyle vururken haki ekledi,meyvesi açık ve hareket kabiliyetini hamle yapma şansını artırdı.

benim demek istediğim yeterli hakiye sahipsen karşında meyvenin önemi yok meyvesizlere örnek : garp ray shanks

serinin ilerleyişi içinde water 7 arc öncesi ya da sonrasında garp ile ilgili,denizci kahramanı amirallik defalarca teklif edildi ama kabul etmedi gibi bir mevzu geçiyor diye hatırlıyorum. şimdi kizaru, akainu ve aokiji karargahta çömezken garp amirallik teklifi alan bir adamdı. meyvesiz amiral mevkisini hakeden bir adamdan bahsediyoruz ''meyveli parçalardı meyvesiz parçalardı'' polemiği yapmak biraz gereksiz kalıyor açıkçası.

mera mera no mi ye gelirsek tayfada meyvenin yakıştığı ya da meyvenin sağlayacağı güce ihtiyacı olan birisi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık