Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 701 Bölüm Yorumu / 702 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alex Louis Armstrong

Konu'yu değiştirin abi gidin yeni konu açıp tartışın tartışıcaksanız alakasız alakasız şeyler tartışmayın burada.

tigerwoods

Doflamingo Zetto'dan güçlüdür. Al sana amiralden güçlü shichibukai.
1 zetto suan amiral değil 2 dofun güçlü olup olmadığını bilmiyoruz nede olsa adamı indirmek için kizaru geldi

Bir schi bir amiralden güçlü olamaz mı? Ben de bu anlayışı sevmiyorum arkadaş. Adamın şeytan meyvesi vardır belki. Belki kılıç dövüşünde mihawkı yenemez ama meyve gücünün de katkısı ile mihawkı yenebiliyordur. Mihawk kılıç ustalığında en iyi adam.
neden olmaz çünkü amiral dediğin adam bir yonkounun karşısında durabilmeli ama bir shicibukaiye bile yeniliyorsa o koramiral oluyor genelde

tigerwoods

:D :D Son nokta budur yani.
Shanksda yonkou klıç ustası :oleyo2:
ama adamın 2 kolu varken mihawkla galibi olmayan ve günler suren vsler atmış mihawkın onu yendiği nerede geçio??????

edit:
Aokiji de şu an amiral değil.
yani ??????? ve gördükki amiraller güçleri zirvedeyken birbirleriyle günlerce savaşıp kaybediyor zetto kizaruya çok dayanamadı üstelik seneryo odanın değil benim bildiğim yanlışmı biliyorum sadece karakterlerin çizimini o yapmış

Alex Louis Armstrong

Abi ben bu yorumları görmekten bıktım gidin konu açıp tartışın alakasız konuları tartışmayın burada 701-702 ile ön görüş yazıyor siz gelip alakasız konuları tartışıyorsunuz.

Alex Louis Armstrong

Bu her bölümde oluyor. Hiç olmadığını görmedim. Bilen de yapıyor bilmeyen de. Bir kaç mesaj yazıldı. O kadar da katı olmayın.
İşte kusura bakma'da her bölüm bunları görmek zorunda değilim ben. Bir kaç mesajla başlar yüzlere ulaşır çok tanık oldum bu duruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık