Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 700 Bölüm Yorumu / 701 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte o ivankov'un yorumu.Dragonda birazcık devrimci ruhu varsa dediğim gibi oğlunun canı için tüm dünyanın kaderini bir kenara atmaz.Shanks'ın gözü önünde luffy'i öldürmek için saldırı yapıyor amiraller shanks ise cool bir giriş yapmanın gururu ile mayıştığından mıdır bilinmez hiçbir tepki vermiyor.Beckmanın boş tehdidini saymıyorum bile.
Adamın önemli komutanlarından ivankov diyor dragon gelir diye,sen hala devrimci ruhu yüzünden gelmez diyorsun.
shanks zaten savaşı bitirmeye gelmiş savaşı devam ettirmeye değil.şimdi beckman kizaruya dalsaydı,shanksta karşısındaki akainuya bu savaş nasıl bitecekti?shanks savaşmaya gelip bunları yapsaydı haklısın ama adam zaten savaşı durdurmaya gelmiş.

Ben birşeyi çok merak ediyorum 2 çeviri var biri reader biri strema birinde Dof'un lakap Ten yasha diğerinde sky demon bu nasıl bir farktır?

Özel isimde bile fark var sanki 2 ayrı seri yazılıyor resimler aynı hangisine tam anlamda güvenebilir.

Ben birşeyi çok merak ediyorum 2 çeviri var biri reader biri strema birinde Dof'un lakap Ten yasha diğerinde sky demon bu nasıl bir farktır?

Özel isimde bile fark var sanki 2 ayrı seri yazılıyor resimler aynı hangisine tam anlamda güvenebilir.
Ten yasha demek (heavenly devil demek).yani göksel şeytan,kutsal şeytan,en gerçekçi ise eşsiz şeytan demek.bunlarda sky demon diye çevirmiş.ben rus çevirisinde gördüm tenyasha diye o yüzden bence lakabı odur ;)

Stream resmi yayıncı. Yani telif haklarını ödeyip çeviriyor. Reader'ın yaptığı kaçak işçilik.

savaşı durdurmaya gelmiş de adamlar luffy'i öldürceklerdi mani olmaya bile çalışmadılar.ben devrimcilikten bahsediyorum sen hala ivankovdan bahsediyorsun.Devrimci için özellikle de lideri için her can eşittir.dragon sadece luffy için onca çabayı verilmiş onca canı bir çırpıda silip atamaz.
arkadaşım sencesindesin işin hala.adamın önemli adamlarından ivankov diyor,sende hala ivankovdan bahsediyorsun diyorsun.he zaten ondan daha iyi tanıyorsunya dragonu senin sözünü dinliyeyim.

Ten yasha demek (heavenly devil demek).yani göksel şeytan,kutsal şeytan,en gerçekçi ise eşsiz şeytan demek.bunlarda sky demon diye çevirmiş.ben rus çevirisinde gördüm tenyasha diye o yüzden bence lakabı odur ;)
Ten yasha daha karizmatik evil carisma çevirisi bana biraz tuhaf geldi orada.:)
Stream resmi yayıncı. Yani telif haklarını ödeyip çeviriyor. Reader'ın yaptığı kaçak işçilik.
Yani stream daha güvenilir , şu son 2 sayıda çok büyük farklar olunca sanki bir taraf kendi kafasından sahneleri uyarlıyor gibi geldio yüzden sordum streamı dikkate alacaz o zaman.

Ten yasha daha karizmatik evil carisma çevirisi bana biraz tuhaf geldi orada.:)

Yani stream daha güvenilir , şu son 2 sayıda çok büyük farklar olunca sanki bir taraf kendi kafasından sahneleri uyarlıyor gibi geldio yüzden sordum streamı dikkate alacaz o zaman.
Çok uzun süredir Stream yapıyor zaten. Önceden gruplarının adı Binktopia'ydı, sonradan MangaStream oldu.

Doflamingo'nun lakabındaki Yaksha, Budizm ve Hinduizm gibi dinlerde bir tanrıdır. Şekli de şöyle:

acein yerinde marinefordda luffy olsaydı ; kızılsac korsanları,beyazsakal korsanları ve devrim ordusu orayı yıkarlar degil,yıkarlardı :gamyon:

şimdi dragonun karakterini bilmiyoruz pek ama devrimci olduğu için kendi oğlu uğruna dünyanın kaderini bir kenara bırakmaz bence.
Beyazsakal korsanları;kendilerinden birine dokunulmadığı için karışmazlardı bence.Hatta teach ihanet ettiğinde bile sadece ace gitti diğerleri karışmadılar.Sadece ace'in kardeşi için denizcilere savaş açmazlar.Kızılsaç korsanları;savaşa girdiklerinde shanks akainunun karşısına dikildi beckman kizaruyu tehdit etti.Ama akainu kaçmalarına izin vermeyin diyince kizaru ve aokiji elini kolunu sallayarak saldırdılar denizaltıya shanksın tayfa da çok cool bir şekilde seyretti olayı.Garp ise torunlarının ölmesini pek umursamıyor gibi akainu luffy'e ölümcül yara açtı garp hala boş boş geziyordu marinford'ta.Demek istediğim Beyazsakal korsanları haricinde kimse bir kişi için koskoca marineyi karşısına almak istemez.(bi de bizim tayfa gelirdi luffy olduğu için)
İvankov denilen çift cinsiyetli insan dedi ki "Dragon asla kendi oğlu öldürülürken sessiz kalmaz." Ben buradan savaşa geleceğini düşünürüm açıkçası. Shanks denilen karakter tamamen luffy gibi değil mi? Luffy'nin örnek aldığı şahsiyet. Roger'i örnek alan şahsiyet. İlk bölümlerde zaten o haydutlara verdiği laf ile nasıl bir kişi olduğunu anladık. Arkadaşlarına dokunursan yanarsın. WB tayfasını arkadaştan öte bir aile olarak görüyor. Kendi oğlunu kendi elleri ile ölüme yollayacak bir adam değil. Ayrıca orada ki 10 gemilik dostlar gibi luffy'nin de arkasında adaları var. Tmm ezik filan o adaların çoğu ama yine de öyle bir kurtarma operasyonunda kuru kalabalık olurlar. WB gelmese bile devrimci ordusu ve bir yonkou + kuru kalabalık ile çok güzel bir vs izlerdik. Üsterdik bu sefer shanks'in savaşa geleceği tamamen piyano olduğu için sengoku'nun yaptığı planların yarısı boşa giderdi bence. Direk devrimciler üzerine yoğunlaşırlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık