Amiral olduğu kesin değil ki.google görsellere fujitora yazınca pıçak çıkıyo. kılıç kullanan biri olabilir bu amiral
dof'la luffynin muabbet süperdifrankynin giydiği ve saçı cok dandik herzmanki gibi.robinde frankye özenmiş donla geziyor
dof lawı yakalarsa fena yapcak. fabrikayı yıkamıcaklar bence. o kalp olan koltukta ya jackin yada başka bi adamın. lawın olmasına imkan yok. bide law tayfaya dressrosa gidip gitmedigi konusunda yalan soyledi gibi. cunki baby5 bidaha dressrosa dönemezsin dedi law'a. demekki gelmş daha once. hem zaten gecmiste onlar birlikte olmus gitmemesinin imkanı yok. oda bari doflamingonun tayfayı düzgün çizseydi o trevor nedir oyle bide o yaşlı adamla takılan 2 tro var. neden çiziyo oyle anlamıyom arada 1 2 çizsinde baya oldu oyle karekter. gerçi insan agzının burnunun kırılmasını istiyo daha iyi :d şu saatten sonra kimin kime dalacagı belli değil yonkolara dalcaz derken kid vs luffy bile olabilir
Az önce yazmayı unuttum, bu olay benimde dikkatimi çekti. Baby5 Law'a Dressrosa ya bir daha dönemezsin diyor. Law orada hiç bulunmadım diyor neden acaba?google görsellere fujitora yazınca pıçak çıkıyo. kılıç kullanan biri olabilir bu amiral
dof'la luffynin muabbet süperdifrankynin giydiği ve saçı cok dandik herzmanki gibi.robinde frankye özenmiş donla geziyor
dof lawı yakalarsa fena yapcak. fabrikayı yıkamıcaklar bence. o kalp olan koltukta ya jackin yada başka bi adamın. lawın olmasına imkan yok. bide law tayfaya dressrosa gidip gitmedigi konusunda yalan soyledi gibi. cunki baby5 bidaha dressrosa dönemezsin dedi law'a. demekki gelmş daha once. hem zaten gecmiste onlar birlikte olmus gitmemesinin imkanı yok. oda bari doflamingonun tayfayı düzgün çizseydi o trevor nedir oyle bide o yaşlı adamla takılan 2 tro var. neden çiziyo oyle anlamıyom arada 1 2 çizsinde baya oldu oyle karekter. gerçi insan agzının burnunun kırılmasını istiyo daha iyi :d şu saatten sonra kimin kime dalacagı belli değil yonkolara dalcaz derken kid vs luffy bile olabilir
Unutmak istiyordur ordaki zamanlarıAz önce yazmayı unuttum, bu olay benimde dikkatimi çekti. Baby5 Law'a Dressrosa ya bir daha dönemezsin diyor. Law orada hiç bulunmadım diyor neden acaba?
Law'ı kovdularBelkide buster call tarzı bi olayla kalabalık olarak gelirler bir de law'ın shichibukai'liği devam ediyor mu ?
Hahaha bende merak ettim onu.Mera Mera ve Coby diyenlere gülüyordun şimdi daha sadece adı açıklanmış adama şarap logiası veriyorsun. Şarap hangi şelaleden akıyorda logia oldu?