Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 700 Bölüm Yorumu / 701 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sümük ise logia mantığına göre Trevor un meyvesi logia olamaz ki.

Ben de onu diyom işte. :D Reçine olabilir ni aklındaki?

Dur bakayım. Ben bir araştırayım. :D

Edit. Reçineler bitkilerden saf olarak elde edilmeyip, yağ gibi çeşitli maddelerle karışım halinde elde edilir. Reçine elde etmek için bitkinin kabuğu özel bir bıçakla çizilir. Sonra balyozla dövülerek veya alevle yakılarak yaralanır. Bazı bitkilerde ise reçine; etanol, eter gibi maddelerin yardımıyla, tüketme metodu ile elde edilir.

Yani değil insan eliyle yapılıyormuş. :confused:
Benim kastettiğim bu:
İnsan yapımıyla alakası yok ama Trevor a da pek uymuyor. :rolleyes:

Edit: Zamk olarak da geçiyor.

Oda sbs de şöyle açıklamış:

"Logialar en iyileri, doğadaki güçlere sahip olmaya yarıyor." "Paramecia(süper insan) . Logia(doğa) vücutlarını farklı şekillere sokabilirler. Zoan(hayvan) hayvana dönüşebilirler."
Bi de bahsettiğim çam sakızı değil. Yani kafamdaki tam olarak o değil. :D

Ben sanjinin yiyeceğini düşünmüyorum.Adamın hayalindeki meyve kullanılmış vede all blueyu görmek istiyor tabi meyvelide görebilirdi ben yüzme yeteneğinden vaz geçeceğini düşünmüyorum.
Oda doğru adam Blue Walk diye teknik bile geliştirmiş ama insan istiyor yinede :gamyon:

karanlıktan, çamurdan logia oluyor da şaraptan niye olmuyor?
Işık & Karanlık evrenin en temel öğeleri zaten. Onlar logia olmıcakta başka ne olacak ki. Çamurda doğanın en temel 2 unsurunun bir araya gelmesiyle oluşuyor. Toprak & Su ile. Bunların logia olmasından daha doğal bir şey yoktur büyük ihtimalle.

şarap da üzüm suyundan yapılıyor. Doğada doğal halde bulunuyor. İmkansız birşey değil söylediğim. Olmaz diye kestirip atmayın. Fiziksel darbe alan logia varsa bu da pek ala olur. Ayrıca karanlık bir madde değildir. Element değildir. Işıksız ortama karanlık denir. Logia olacak en son şey karanlıktır.

fuji - mor salkım

tora sarhoş kişi, kaplan

manalarına gelir. Her amiral için bir hayvan ve renk var. Kuzgun köpek vs. Fujitora için de kaplan ve mor. Üzüm suyundan da şarap yapılır. Bu adam karşımıza ayyaş halde çıkarsa şaşırmam.

Hangi logia insan eliyle yapılmış birşey?

"Her Amiral için bir hayvan var" tezini doğru kılan bir durum yok. Çünkü Shichibukailer'de de hayvan temaları vardı. Buggy, Law ve eskilerden Teach'te yoktu.

belki insan yapımı logia meyvesi? olamaz mı? Belki cennetteki şaraplardan.

edit: Aokiji" (Mavi Sülün), "Akainu" (Kırmızı Köpek) ve "Kizaru" (Sarı Maymun

Buradan yola çıkarsak her amiral için bir hayvan var diyebiliriz. Garp amiral olsaydı köpek olurdu herhalde.Sengoku da muhtemelen keçidir. Yada onun temsili için budha denmiş olabilir.
Boa Hancock (Yılan), Bartholomew Kuma (Ayı), Dracule Mihawk (Şahin), Gekko Moriah (Geko-Eski), Donquixote Doflamingo (Flamingo-Eski), Crocodile (Timsah-Eski) Jinbe (Balina-Eski), Marshall D. Teach (Yok-Eski), Trafalgar Law (Yok-Yeni), Buggy (Yok-Yeni)

Bunlardan yola çıkarsak "Her Shichibukai için hayvan teması gerekmiyor" diyebiliriz.

Kong (Yok-Eski), Zephyr (Yok-Eski), Sengoku (Yok-Eski), Kuzan (Sülün-Eski), Sakazuki (Köpek-Eski), Monkey D. Garp (Yok-Eski), Borsalino (Maymun).

Bunlardan yola çıkarsak "Her amiral ya da Amiral rütbesine gelecek kişi için bir hayvan" var diyemeyiz.

Boa Hancock (Yılan), Bartholomew Kuma (Ayı), Dracule Mihawk (Şahin), Gekko Moriah (Geko-Eski), Donquixote Doflamingo (Flamingo-Eski), Crocodile (Timsah-Eski) Jinbe (Balina-Eski), Marshall D. Teach (Yok-Eski), Trafalgar Law (Yok-Yeni), Buggy (Yok-Yeni)

Bunlardan yola çıkarsak "Her Shichibukai için hayvan teması gerekmiyor" diyebiliriz.

Kong (Yok-Eski), Zephyr (Yok-Eski), Sengoku (Yok-Eski), Kuzan (Sülün-Eski), Sakazuki (Köpek-Eski), Monkey D. Garp (Yok-Eski), Borsalino (Maymun).

Bunlardan yola çıkarsak "Her amiral ya da Amiral rütbesine gelecek kişi için bir hayvan" var diyemeyiz.
Smoker san Kong'da yokmu king kong Goril ?

Zephyrin kolunu kesen yeni shichibukai mi bu olay kesinlik kazandı mı acaba merak ediyorum.Amiralin bile ismi söylendi bunun söylenmedi.Sanki amiralden bile güçlüymüş gibi gösteriyor hakkaten Oda

Evet. Brannew "Daha önce anlattığım adam" diye geçiştiriyor onu.
Teşekkürler.Bu adamıda tayfanın karşısına çıkaracak Oda hepsinin yolu bizimkilerle kesişiyor.Bugün düşünüyordumda morianın dedikleri aklıma geldi.Direk morianın dediğine gelmeleri mangakanın göndermesi sanırım.Morianın yaptığı gibi Kaidouyla başlıyorlar yeni dünyaya.Morianın dediğini doğru çıkaracak,kaidou neye uğradıklarını şaşırtacak sanırım plan sekteye uğrayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık