Evet. Hala Shichibukai pozisyonunda.Belkide buster call tarzı bi olayla kalabalık olarak gelirler bir de law'ın shichibukai'liği devam ediyor mu ?
Evet. Hala Shichibukai pozisyonunda.Belkide buster call tarzı bi olayla kalabalık olarak gelirler bir de law'ın shichibukai'liği devam ediyor mu ?
Benim kastettiğim bu:Dur bakayım. Ben bir araştırayım.
Edit. Reçineler bitkilerden saf olarak elde edilmeyip, yağ gibi çeşitli maddelerle karışım halinde elde edilir. Reçine elde etmek için bitkinin kabuğu özel bir bıçakla çizilir. Sonra balyozla dövülerek veya alevle yakılarak yaralanır. Bazı bitkilerde ise reçine; etanol, eter gibi maddelerin yardımıyla, tüketme metodu ile elde edilir.
Yani değil insan eliyle yapılıyormuş.![]()
Bi de bahsettiğim çam sakızı değil. Yani kafamdaki tam olarak o değil."Logialar en iyileri, doğadaki güçlere sahip olmaya yarıyor." "Paramecia(süper insan) . Logia(doğa) vücutlarını farklı şekillere sokabilirler. Zoan(hayvan) hayvana dönüşebilirler."
Oda doğru adam Blue Walk diye teknik bile geliştirmiş ama insan istiyor yinedeBen sanjinin yiyeceğini düşünmüyorum.Adamın hayalindeki meyve kullanılmış vede all blueyu görmek istiyor tabi meyvelide görebilirdi ben yüzme yeteneğinden vaz geçeceğini düşünmüyorum.
Işık & Karanlık evrenin en temel öğeleri zaten. Onlar logia olmıcakta başka ne olacak ki. Çamurda doğanın en temel 2 unsurunun bir araya gelmesiyle oluşuyor. Toprak & Su ile. Bunların logia olmasından daha doğal bir şey yoktur büyük ihtimalle.karanlıktan, çamurdan logia oluyor da şaraptan niye olmuyor?
şarap da üzüm suyundan yapılıyor. Doğada doğal halde bulunuyor. İmkansız birşey değil söylediğim. Olmaz diye kestirip atmayın. Fiziksel darbe alan logia varsa bu da pek ala olur. Ayrıca karanlık bir madde değildir. Element değildir. Işıksız ortama karanlık denir. Logia olacak en son şey karanlıktır.
fuji - mor salkım
tora sarhoş kişi, kaplan
manalarına gelir. Her amiral için bir hayvan ve renk var. Kuzgun köpek vs. Fujitora için de kaplan ve mor. Üzüm suyundan da şarap yapılır. Bu adam karşımıza ayyaş halde çıkarsa şaşırmam.
Boa Hancock (Yılan), Bartholomew Kuma (Ayı), Dracule Mihawk (Şahin), Gekko Moriah (Geko-Eski), Donquixote Doflamingo (Flamingo-Eski), Crocodile (Timsah-Eski) Jinbe (Balina-Eski), Marshall D. Teach (Yok-Eski), Trafalgar Law (Yok-Yeni), Buggy (Yok-Yeni)belki insan yapımı logia meyvesi? olamaz mı? Belki cennetteki şaraplardan.
edit: Aokiji" (Mavi Sülün), "Akainu" (Kırmızı Köpek) ve "Kizaru" (Sarı Maymun
Buradan yola çıkarsak her amiral için bir hayvan var diyebiliriz. Garp amiral olsaydı köpek olurdu herhalde.Sengoku da muhtemelen keçidir. Yada onun temsili için budha denmiş olabilir.
Smoker san Kong'da yokmu king kong Goril ?Boa Hancock (Yılan), Bartholomew Kuma (Ayı), Dracule Mihawk (Şahin), Gekko Moriah (Geko-Eski), Donquixote Doflamingo (Flamingo-Eski), Crocodile (Timsah-Eski) Jinbe (Balina-Eski), Marshall D. Teach (Yok-Eski), Trafalgar Law (Yok-Yeni), Buggy (Yok-Yeni)
Bunlardan yola çıkarsak "Her Shichibukai için hayvan teması gerekmiyor" diyebiliriz.
Kong (Yok-Eski), Zephyr (Yok-Eski), Sengoku (Yok-Eski), Kuzan (Sülün-Eski), Sakazuki (Köpek-Eski), Monkey D. Garp (Yok-Eski), Borsalino (Maymun).
Bunlardan yola çıkarsak "Her amiral ya da Amiral rütbesine gelecek kişi için bir hayvan" var diyemeyiz.
Yok, kurtarmaz.Smoker san Kong'da yokmu king kong Goril ?
Evet. Brannew "Daha önce anlattığım adam" diye geçiştiriyor onu.Zephyrin kolunu kesen yeni shichibukai mi bu olay kesinlik kazandı mı acaba merak ediyorum.
Teşekkürler.Bu adamıda tayfanın karşısına çıkaracak Oda hepsinin yolu bizimkilerle kesişiyor.Bugün düşünüyordumda morianın dedikleri aklıma geldi.Direk morianın dediğine gelmeleri mangakanın göndermesi sanırım.Morianın yaptığı gibi Kaidouyla başlıyorlar yeni dünyaya.Morianın dediğini doğru çıkaracak,kaidou neye uğradıklarını şaşırtacak sanırım plan sekteye uğrayacak.Evet. Brannew "Daha önce anlattığım adam" diye geçiştiriyor onu.