Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 700 Bölüm Yorumu / 701 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani senaryo icabı Magellan'ı es geçmişler yoksa onun üzerindede deneylerini yapabilirlerdi :)
Bir yanda deprem bir yanda zehir bence es geçmek daha mantıklı olur. Hem yetişmeleri lazımdı savaşa ne kadar süreceğini bilmediği birşeyi riske atmak mantıklı olmaz. Tabi dediğin gibi olayın draması da var. :D

Bir yanda deprem bir yanda zehir bence es geçmek daha mantıklı olur. Hem yetişmeleri lazımdı savaşa ne kadar süreceğini bilmediği birşeyi riske atmak mantıklı olmaz.
O benimde aklıma geldide kendine alma sınırı olsa tabi depremi alır ama tayfasınada dağıtabiliyor heralde ya da kendine istediği kadar alabileceğinide bilmiyor olabilir o ara. Gerçi meyvede zehir meyvesi adamın yanına yaklaşılmıyor :D Onu alıp gelse işin heyecanıda kaçardı zaten kendi kendimi çürüttüm :D

Karasakal'ın Deprem Meyvesi'ni alması şans eseri veya denk gelmiş birşey değil. Plana dahildi. Boşuna demiyor bakalım kaptanın planı tutacak mı yoksa tayfa dağılacak mı diye. O kadar güçlü kişilere meyveyi alacağını vaad ettiği bariz.

teach beyazsakalın meyvesini istemiyor muydu ? Adamın savaşa gelmekteki amacı gura guraydı.Shiryuu teach denerken başarısız olursa dağılırız diyor.Ayrıca shanks gel bizle savaş dediğinde ''senle savaşıcak gücte değiliz zaten istediğimi aldım gidelim çocuklar diyor.''
En başta istemiyordu yani, onu demek istedim.

Arkadaşlar mantıken bakarsak olaya , teach bir şekilde '' karanlık meyvesinin gücü sayesinde '' meyve kullanıcılarının güçlerini alabiliyor . kesin olmamakla beraberde aldığı bu meyve özelliklerini tayfasını donatmak için kullanıyor , yani yeteneği devrettiği kişi meyve kullanıcısı durumuna düşüyor ve bu meyvenin özelliklerini değilde tamamını almış gibi bir durum ortaya çıkartıyor , hali hazırda bu adam bünyesinde en güçlü 2 meyveyi barındırıyor ve avladığı meyvelerle bünyesine 3. bir meyve de almış oluyor böylece D.'lerin multi-meyve kullanabilme teoriside güç kazanıyor . ha mera-mera yı luffynin yemesini istemem ama mantık çerçevesinde bakarsak olabiliritesi yüksek !!..

fishman arc sonunda jinbe ile konuşurlarken söylemişti bizim oğlana hatta karasakalın yon-ko olarak adlandırıldığı bölümdü , biraz araştırıp linki atıcam hocam .

Afedersiniz ama nerde geçiyor bu karasakalın diğer meyveleride topladığı ve kendisine yada tayfasına yami yami ile geçirdiği?
Yani Tamam gura gura yı bu şekilde ele geçirdiğini gördük. Ama ben hiçbiryerde yok onlarca yok yüzlerce meyveyi kendine cekti diye görmedim. Yada bu meyve güçlerini ele geçirip tayfasına dağıttığınıda görmedim.
http://www.turkcraft.com/One_Piece/650/8 hocam buyur :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim orada mübalağa yaptığımı anlayan anladı. Sen anlamadın. Birşey diyemem. Anlamadığın birşey için dalga geçmek komik. Yüz tane olmadığını bende biliyorum heralde. Orada mübalağa yaptım ama sen anlamadın. Yüz tane meyveye sahip dedim diye anladın.
Şahsen ben anladım.Ortalama zeka seviyesi olan herkes art niyetli değilse de mübalağa yaptığını anlar heralde.

Eğer BB her meyve tipinden bir tane toplamayı planlıyorsa bence mutlaka Marco'nun anka kuşunu almalı. Çünkü ilk meyvesi logia olmasına rağmen fiziksel saldırılardan etkileniyordu. Impel Down'da o zaman ki haliyle Luffy bile duvara yapıştırmıştı bunu. Bu eksiğini hayvani defansıyla kapatıyor gibi görünse de karşısına fiziksel olarak kendisi kadar veya kendinden güçlü adamlar çıkarsa çok zorlanır. Bir şekilde bu durumdan kurtulması lazım ve onun anahtarı da dediğim gibi Marco'nun meyvesi. Tabi illa zoan yiyecek diyorsak.

Teşekkürler Hocam burda bence kesin olmayan bişey var bence oda karasakalın 3 yada daha fazlayı kendinde barındırıp barındıramadığı. dikkat ettiyseiz orda hep çoğul konuşmuş Topluyorlar öldürüyorlar ele geçiriyorlar şeklinde. Belkide karasakal meyve gücünü vücuttan çıkardıktan sonra kendine alamıyor ama başka insanlara naklediyor olabilir. Bu yüzden tayfasına bu meyveleri ekliyor olabilir. Çünkü yabancı sitelerdeki çevirilerde bile hiçbirinde "He" öznesi Yok, hep "They" var. Ben hala bunun (birden fazla meyve gücüne sahip olabilmenin) anormal vücudla bir ilgisi olmadığını düşünüyorum. Yani kime göre neye göre anormal. Yeni dünyada normal bir vücuda sahip bir insan kaldımı. Ki bence karasakalda vücut yapısı olarak iri kemikli kaba saba biraz şişko bir ossan. Ki bu tarz insanlarda sık raslanılabilecek türden. Ben hala bunun genlerle alakalı olduğu konusunda hemfikirim. Ve karasakalın 3. bir meyve gücüne sahip olduğunu görene kadarda D.=Double teorisine inanmaya devam edeceğim.
roger WB'ye söylemedi mi D.nin anlamını.WB de ölmeden önce sen değilsin demedi mi D.'yi kastederek.

Teşekkürler Hocam burda bence kesin olmayan bişey var bence oda karasakalın 3 yada daha fazlayı kendinde barındırıp barındıramadığı. dikkat ettiyseiz orda hep çoğul konuşmuş Topluyorlar öldürüyorlar ele geçiriyorlar şeklinde. Belkide karasakal meyve gücünü vücuttan çıkardıktan sonra kendine alamıyor ama başka insanlara naklediyor olabilir. Bu yüzden tayfasına bu meyveleri ekliyor olabilir. Çünkü yabancı sitelerdeki çevirilerde bile hiçbirinde "He" öznesi Yok, hep "They" var. Ben hala bunun (birden fazla meyve gücüne sahip olabilmenin) anormal vücudla bir ilgisi olmadığını düşünüyorum. Yani kime göre neye göre anormal. Yeni dünyada normal bir vücuda sahip bir insan kaldımı. Ki bence karasakalda vücut yapısı olarak iri kemikli kaba saba biraz şişko bir ossan. Ki bu tarz insanlarda sık raslanılabilecek türden. Ben hala bunun genlerle alakalı olduğu konusunda hemfikirim. Ve karasakalın 3. bir meyve gücüne sahip olduğunu görene kadarda D.=Double teorisine inanmaya devam edeceğim.
Adamın tayfasında 10 kişi var, bu 10 kişiden ikisinde kesin meyve var. Geri kalan 8 kişiye meyve naklediyor desek, 8 meyve için kimse kalkıp da "Meyve kullanıcılarını avlıyorlar" demez.

Marco speculated that this was possible due to an unstated peculiarity unique to Blackbeard himself, having to do with an "atypical body structure" of some sort.
Yukarıda yazdığım şey de Wiki'den alıntı. Marco üstüne basa basa bunun Teach'e özel bir durum olduğunu belirtiyor. Adama özel olmasa, "Onun bedeni de Ace'inki gibi" derdi, zira Ace'te bir D.

smoker adam yonkou olmuş, adaları koruyan başka adamlarıda vardır. asıl tayfası 10 kişi olabilir ama daha fazla adamı olduğuna inanıyorum. aynı kaido gibi meyve güçleri olan bir ordu yaratıyor olabilir
O da ihtimal dahilinde, ben sadece düşüncemi belirttim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık