Teşekkürler Hocam burda bence kesin olmayan bişey var bence oda karasakalın 3 yada daha fazlayı kendinde barındırıp barındıramadığı. dikkat ettiyseiz orda hep çoğul konuşmuş Topluyorlar öldürüyorlar ele geçiriyorlar şeklinde. Belkide karasakal meyve gücünü vücuttan çıkardıktan sonra kendine alamıyor ama başka insanlara naklediyor olabilir. Bu yüzden tayfasına bu meyveleri ekliyor olabilir. Çünkü yabancı sitelerdeki çevirilerde bile hiçbirinde "He" öznesi Yok, hep "They" var. Ben hala bunun (birden fazla meyve gücüne sahip olabilmenin) anormal vücudla bir ilgisi olmadığını düşünüyorum. Yani kime göre neye göre anormal. Yeni dünyada normal bir vücuda sahip bir insan kaldımı. Ki bence karasakalda vücut yapısı olarak iri kemikli kaba saba biraz şişko bir ossan. Ki bu tarz insanlarda sık raslanılabilecek türden. Ben hala bunun genlerle alakalı olduğu konusunda hemfikirim. Ve karasakalın 3. bir meyve gücüne sahip olduğunu görene kadarda D.=Double teorisine inanmaya devam edeceğim.
Adamın tayfasında 10 kişi var, bu 10 kişiden ikisinde kesin meyve var. Geri kalan 8 kişiye meyve naklediyor desek, 8 meyve için kimse kalkıp da "Meyve kullanıcılarını avlıyorlar" demez.
Marco speculated that this was possible due to an unstated peculiarity unique to Blackbeard himself, having to do with an "atypical body structure" of some sort.
Yukarıda yazdığım şey de Wiki'den alıntı. Marco üstüne basa basa bunun Teach'e özel bir durum olduğunu belirtiyor. Adama özel olmasa, "Onun bedeni de Ace'inki gibi" derdi, zira Ace'te bir D.
smoker adam yonkou olmuş, adaları koruyan başka adamlarıda vardır. asıl tayfası 10 kişi olabilir ama daha fazla adamı olduğuna inanıyorum. aynı kaido gibi meyve güçleri olan bir ordu yaratıyor olabilir
O da ihtimal dahilinde, ben sadece düşüncemi belirttim.