Nerden bulduysan bunu umarım böyle birşey çıkmazLanet olası Tector.
Bence o güzel bir sinyal o meyveyi Luffy yiyebilir.![]()
Nerden bulduysan bunu umarım böyle birşey çıkmazLanet olası Tector.
Bence o güzel bir sinyal o meyveyi Luffy yiyebilir.![]()
E.odanın ara vermeden önce bekleyin renkli kapakla geliyor birdahaki bölüm değiyişi ile geçen haftaki bölümün kapağı beni kıllandırdı belki boşa kuruntu ama olabilir bence güzelde olur.Nerden bulduysan bunu umarım böyle birşey çıkmaz
Gerçi 2 meyveye sahip olursa Doflamingo - samayı yenecek olmasını kaldırabilirimE.odanın ara vermeden önce bekleyin renkli kapakla geliyor birdahaki bölüm değiyişi ile geçen haftaki bölümün kapağı beni kıllandırdı belki boşa kuruntu ama olabilir bence güzelde olur.
Orada E.oda Luffynin D. iradesine vurgu yapar belkide , biliyoruz ki D.ler biraz farklı insanlar ve özellikle Luffy için sorun teşkil etmeyebilir.Bir meyve kullanıcısı ikinci meyveyi yiyemez bu kesin bir bilgi değil mi? Neden hala Luffy yer diyorsunuz ki? Şeytan meyveleri ruh ile ilgili diye biliyorum 2 meyveye sahip tek kişi BB ki o da doğal bir meyve yemedi yani elma armut şekli bir meyve yemedi muhtemelen karanlık gücü ile WB'nın ruhundan aldı o yeteneği. Luffy lastik ile çok iyi durumda bence eğer Ateş Logiasina sahip olacaksa bizim tayfa bu yeni bir karakter olur bence. O yetenek hiç birine yakışmaz.
Bu soruya şu yönden de bakabilirsin :R : Seride birçok şeytan meyvesi gördük , acaba hiç Luffy'ye başka bir meyve yedirmeyi düşündünüz mü ?
O : Hayır, Başlangıçtan beri karar vermiştim. Lastikadam fikrini seviyorum.
Sbs'deki bir soru eğerki luffy o meyveyi yerse sabo öldü flan olayıda yalan olur söliyim.