Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 700 Bölüm Yorumu / 701 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E.odanın ara vermeden önce bekleyin renkli kapakla geliyor birdahaki bölüm değiyişi ile geçen haftaki bölümün kapağı beni kıllandırdı belki boşa kuruntu ama olabilir bence güzelde olur.
Gerçi 2 meyveye sahip olursa Doflamingo - samayı yenecek olmasını kaldırabilirim :D Karasakal hesabı olur,yonkou indirmeside göze batmaz.

Et muhabbeti çok döndü bölümde. Dof. Luffy gebersin diye, etin içine koyar meyveyi sonra atar Luffy'nin önüne.

Bir meyve kullanıcısı ikinci meyveyi yiyemez bu kesin bir bilgi değil mi? Neden hala Luffy yer diyorsunuz ki? Şeytan meyveleri ruh ile ilgili diye biliyorum 2 meyveye sahip tek kişi BB ki o da doğal bir meyve yemedi yani elma armut şekli bir meyve yemedi muhtemelen karanlık gücü ile WB'nın ruhundan aldı o yeteneği. Luffy lastik ile çok iyi durumda bence eğer Ateş Logiasina sahip olacaksa bizim tayfa bu yeni bir karakter olur bence. O yetenek hiç birine yakışmaz.

Bir meyve kullanıcısı ikinci meyveyi yiyemez bu kesin bir bilgi değil mi? Neden hala Luffy yer diyorsunuz ki? Şeytan meyveleri ruh ile ilgili diye biliyorum 2 meyveye sahip tek kişi BB ki o da doğal bir meyve yemedi yani elma armut şekli bir meyve yemedi muhtemelen karanlık gücü ile WB'nın ruhundan aldı o yeteneği. Luffy lastik ile çok iyi durumda bence eğer Ateş Logiasina sahip olacaksa bizim tayfa bu yeni bir karakter olur bence. O yetenek hiç birine yakışmaz.
Orada E.oda Luffynin D. iradesine vurgu yapar belkide , biliyoruz ki D.ler biraz farklı insanlar ve özellikle Luffy için sorun teşkil etmeyebilir.

R : Seride birçok şeytan meyvesi gördük , acaba hiç Luffy'ye başka bir meyve yedirmeyi düşündünüz mü ?
O : Hayır, Başlangıçtan beri karar vermiştim. Lastikadam fikrini seviyorum.

Sbs'deki bir soru eğerki luffy o meyveyi yerse sabo öldü flan olayıda yalan olur söliyim.
Bu soruya şu yönden de bakabilirsin :

R: Luffyi tasarlarken ateş,buz veya dumandan bir karakter yapmayı düşünmüş müydün oda ?
O: Hayır, en başından beri bir lastik adam planlıyordum, böyle bir karakterdi kafamdaki.

Yani, luffye başka bir meyve yedirmiycem olarak bakmak zorunda değiliz. Çok kaçamak ve ince bir cevap vermiş farkındaysan.

Zoan olsa anlarım ama paramecia beden ve logia beden aynı anda bir kullanıcı üzerinde olması saçma geliyor.Şimdi luffy mermi yese içinden mi geçecek yoksa geri mi sekecek ? Saçma.Umarım Oda böyle bir hata yapmaz.

Smile projenindeki meyveden 1 den fazla yenebilmesi mümkün değil.Sonuç olarak öyle olsaydı CC ve Dofu 2-3 meyve kullanırken görürdük.Böyle bir fırsatı kimse tepmezdi. Ayrıca olayın D. ye bağlanacağınıda sanmıyorum muhtemelen başına bir şey gelecek yada luffy acenin mezarına yolıyacaktır benim düşüncem bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık