Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 700 Bölüm Yorumu / 701 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ama Dof onu küçük kardeşi olarak gördüğünü söylemişti ve gücü o koltuk için uygunda ayrıyeten Law'ın tayfasının kalp korsanları diye geçmesi bir rastlandı olamaz dimi ?
gördük ki o koltuktakiler güçlü,dofun diamanteye luffy bırakması az çok belli ediyor güçlerini.law 2 yıl önce bu kadar güçlümüydü?çünkü gördük ki dof daha shabondy de smile hakkında konuşma yapıyordu.o 4 as kimbilir kaç senedir dofa hizmet ediyorlar.sırf law için o koltuğu boş tutmaz(dediğin gibi olursada artık ne yapalım kabulleniriz).
bence denizde kaybolan samuray kupa as

Sembolik açıdan değerini tartışan yok zaten. Dof bile Luffy'nin işi gücü bırakıp geleceğini düşünüyor meyve için. 20 sayfa meyve tartışılır o biter diğer konulara geçilir yani 1 hafta müddet var. Kaçmıyor ki diğer konular 1 hafta meyveyi konuşcak değiliz.

meyvenin manevi değerinin çok çok fazla olduğunu düşünmüyorum. he vardır ama ben luffy o kadar da iplemez diye düşünüyorum. luffy'nin ace ile çocukluğu geçti meyveli halini toplam 2 kere gördü zaten. luffy'ye farketmez pataklar dof'u geçer.

Artık her ihtimali düşünüyor insan önce kinemon meyve kullanıcısıyla kapışır diye düşündüm ama kendi oğlu yerse wanoda barınamayacak biri konumuna gelir.Ejderha var diye söylenti yayılır samuraylar sıraya dizilirler kesmek için.

Bir meyvenin tekrar'dan filizlenip budaklanmak için belli bi süre vardı kaç yıldı unuttum ama 60 flandı sanırsam ve ace o meyveyi 18 li yaşlarda yediğine göre 21 22 yaşındada öldügüne göre en aızndan bi 25-30 senesi vardı o meyvenin nasıl yapay olmıyacak :D
Bu fanların uydurduğu rakam değil mi ? Sbs de falan açıklamışmı ODA ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık