Benim de aklıma ilk gelen bu oldu nedense.Peki meyveyi momonosuke yiyebilir mi ? Alevler saçan bir ejderhaGayette ironik olur
![]()
Benim de aklıma ilk gelen bu oldu nedense.Peki meyveyi momonosuke yiyebilir mi ? Alevler saçan bir ejderhaGayette ironik olur
![]()
gördük ki o koltuktakiler güçlü,dofun diamanteye luffy bırakması az çok belli ediyor güçlerini.law 2 yıl önce bu kadar güçlümüydü?çünkü gördük ki dof daha shabondy de smile hakkında konuşma yapıyordu.o 4 as kimbilir kaç senedir dofa hizmet ediyorlar.sırf law için o koltuğu boş tutmaz(dediğin gibi olursada artık ne yapalım kabulleniriz).Evet ama Dof onu küçük kardeşi olarak gördüğünü söylemişti ve gücü o koltuk için uygunda ayrıyeten Law'ın tayfasının kalp korsanları diye geçmesi bir rastlandı olamaz dimi ?
Bu fanların uydurduğu rakam değil mi ? Sbs de falan açıklamışmı ODA ?Bir meyvenin tekrar'dan filizlenip budaklanmak için belli bi süre vardı kaç yıldı unuttum ama 60 flandı sanırsam ve ace o meyveyi 18 li yaşlarda yediğine göre 21 22 yaşındada öldügüne göre en aızndan bi 25-30 senesi vardı o meyvenin nasıl yapay olmıyacak![]()