Eline sağlık hocam.Dün akşam atmadıydım, Daha yeni oy attım Drake için, oy oydur diye, genel puana etki eder.
Şimdi baktım ikinci sırada, Zoro, Drake ve Luffy şeklinde
Robine dört oy verdim merakla bekliyorum dereceye girecek miEline sağlık hocam.
Bu saatlerde girmek kolay oluyor iki oy da ben attım. Bir kaç arkadaş da atmıştır belki.
Zoro işi bozmasa bu saatlerde bir kaç oyla birinci bile olunuyor. : ))
İnşallah girer 12'den sonra zorlaşıyor maalesef. Bu arada aynı internet ağından verdiysek tek oy sayılıyor. Ama Robin'in oy vereni çok sık dereceye giriyor. Senin oylarınla birinci bile olabilirRobine dört oy verdim merakla bekliyorum dereceye girecek mi
Bilgisayar ve telefondan tarayıcı değiştirerek verdim. Şimdi bunlar bir oy mu sayılıyorİnşallah girer 12'den sonra zorlaşıyor maalesef. Bu arada aynı internet ağından verdiysek tek oy sayılıyor. Ama Robin'in oy vereni çok sık dereceye giriyor. Senin oylarınla birinci bile olabilir
Evet 1 oy sayılıyor. Yeniden oy vermek için modemi aç kapat yapman (IP değişmesi için) sonra gizli sekmeyi açıp oradan vermen gerek.Bilgisayar ve telefondan tarayıcı değiştirerek verdim. Şimdi bunlar bir oy mu sayılıyor
Tüh ya Neyse yine de 2. olmuşEvet 1 oy sayılıyor. Yeniden oy vermek için modemi aç kapat yapman (IP değişmesi için) sonra gizli sekmeyi açıp oradan vermen gerek.
Okyanus ve Afrika'da da dereceye girmiş. Robin için ciddi bir kampanya yürütülüyor. İnternet oylarında Nami'den önde umarım açıklanan listede de öyle olur.Tüh ya Neyse yine de 2. olmuş