Sağlam lazım o, kutsallara tedarik edilecek.Hancock'a niye bu kadar oy gidiyor, denizciler ağzını yüzünü kırmasın diye oy atıyorlar heralde.
bizden daha fazla çıktılar saat 1 de yapsak 1. yapabilirizGecikenler sağolsun X-Drake 2. oldu. Önceden de 1 puanı vardı. 1. olmuş gibi oldu yani : ))
Gecikenler atıı bir kaç arkadaş. 3-4 Tane de ben attım. Bu saatlerde daha kolay dereceye girmek. 2 oyla dereceye girdiğini biliyorum.x-drake 2.olmuş bu saatte bizden oy veren mi varONE PIECE WORLD TOP100
Get ready, it's time to vote!Who will you choose from ONE PIECE's treasure trove of characters to be your ichiban, your number one?!onepiecewt100.com
Geç saatte herkes müsait olmayabilir. Yoksa birden fazla karakter de sokabiliriz. Şansımıza çok oy atan karşı bir kampanyaya gelmediğimiz sürece.bizden daha fazla çıktılar saat 1 de yapsak 1. yapabiliriz
Chopper, Nami, Robin bunlara da çok çalışan var. Bir kaç kere Jinbei kampanyasına da denk geldim. Bir dönem Carrot'a da sağlam operasyon yaptılar baya sürdü.@justahuman Hancock, Yamato kesin ilk onda. Pedro ile Monet de çok göze çarpıyor onlar da ilk yirmi girer gibi. Başka var mı öyle karakter göze çarpan?
Bu sürekli oy olayı saçma sapan bir denge çıkartır.Chopper, Nami, Robin bunlara da çok çalışan var. Bir kaç kere Jinbei kampanyasına da denk geldim. Bir dönem Carrot'a da sağlam operasyon yaptılar baya sürdü.
Ip adresine göre sayılıyor zaten oylar. Aynı IP'den verilen oyların sadece o saatten verilen son verilen oyu geçerli sayılıyor. Kayıt edildikten sonraki verdikleri ise sayılmıyor. Ama her gün için bir oy hakkı var.Bu sürekli oy olayı saçma sapan bir denge çıkartır.
İnşallah sıralamaya alınırken her Ip adresinin ilk oyu baz alınarak sıralama yapılır.