Elindeki tüm elektronik cihazlarla oy basan @Solid Snake 'imiz varken ben baya umutluyum. Unutma 1'imiz 1000'iniz. ShshshshshSon listeye girmesi bence çok zor ya ama belli de olmaz tabii
Elindeki tüm elektronik cihazlarla oy basan @Solid Snake 'imiz varken ben baya umutluyum. Unutma 1'imiz 1000'iniz. ShshshshshSon listeye girmesi bence çok zor ya ama belli de olmaz tabii
Akşam saatleri bizim bölgede 50 oy falan birincilik için yeter diye düşünüyorum.1- Sizce ilk uc icin tahmini kac oy gerekiyordur?
2- Oylama tam olarak kacta bitiyor ve kac gibi aciklanir saatlik sonuclar?
Aynen sayilar dedigin gibi az sanirsam. Max 30 oyla Monet birinci oldu 11-12 arasinda. [eger benden baska birisi oy atmadi ise]Akşam saatleri bizim bölgede 50 oy falan birincilik için yeter diye düşünüyorum.
Oylama her bir saatte bir yenileniyor. 21:00/22:00 arası oylarsan 22:00'de liste güncellenip 21/22'nin ilk üçünü gösteriyor. Her gün her ip adresinin bir oy verme hakkı oluyor, oylarda 18:00'da yenileniyor. Bir oyu da çevrenle ortaklaşıp belirli saatte atarsan ilk üçe giriyor işte, saatlik dilim için.
Sen tek başına birinci yapabiliyorsan biz forumca boşa uğraşıyoruz yav hileyle yapılıyorsa hiç uğraşmayalım derim zevki çıkmaz öyle.Aynen sayilar dedigin gibi az sanirsam. Max 30 oyla Monet birinci oldu 11-12 arasinda. [eger benden baska birisi oy atmadi ise]
Nasıl yaptın bilmiyorum ama çerezlere kaydetmeyen gizli kimlikle verilen VPN oylar veya gizli sekmeden verilen oylar işe yaramıyor. Tarayıcı çerezlerine kaydolacak şekilde ve farklı IP'ler ile oy vermek gerekiyor. Sürekli IP değiştirecek VPN'ler işe yarar sadece.Aynen sayilar dedigin gibi az sanirsam. Max 30 oyla Monet birinci oldu 11-12 arasinda. [eger benden baska birisi oy atmadi ise]