Olur. Ben de yarın ben deneyeyim diyecektim zaten. : ))Yarın kişileri sen etiketleyebilir misin? Benimki bozuk galiba.
Olur. Ben de yarın ben deneyeyim diyecektim zaten. : ))Yarın kişileri sen etiketleyebilir misin? Benimki bozuk galiba.
Ne oldu?As bayrakları as
Bilmiyorum. Farklı bir yöntem deniyordum ama oy vermemiş arkadaşların oylarıyla da olmuş olabilir. Saati kaçıran arkadaşlar yani.Ne oldu?
Halla halla, troll bir karakter için dene bakalım yine Matsuge falan, yine olursa ondandır olmazsa forumdan giden oylardır.Bilmiyorum. Farklı bir yöntem deniyordum ama oy vermemiş arkadaşların oylarıyla da olmuş olabilir.
X-Drake'yi bir daha deniyorum. Matsuge olmazsa da emin olamam çünkü yetişemeyebilirim. AMa X-Drake tekrar dereceye girerse benden demektir.Halla halla, troll bir karakter için dene bakalım yine Matsuge falan, yine olursa ondandır olmazsa forumdan giden oylardır.
Dene reis yine öyle bir hile yöntemi varsa uğraşmayalım zevki olmaz. Öğrenelim onu yani.X-Drake'yi bir daha deniyorum. Matsuge olmazsa da emin olamam çünkü yetişemeyebilirim. AMa X-Drake tekrar dereceye girerse benden demektir.
Büyük ihtimalle forumdaki oylar sebebiyle. Ama saatinde 3. olup sonra 1. olmak ilgin. Bu yüzden devam. İsrail VPN'i ile oy veriyorum. Ama tek ülke olduğu için ve hep aynı IP atadığı için işe yaramaması gerek normal şartlarda.
Dediğim gibi normalde işe yaraması için vpn aç kapa yaoınca aynı ülkeden farklı ip adresi vermesi gerekir aksi taktirde işe yaramaz. Özellikle baktım hep aynı ip veriyordu bu yüzden sanmıyorum. Ancak saatinde 3. olmuşken sonradan 1. olmamız acaba dedirtti.Dene reis yine öyle bir hile yöntemi varsa uğraşmayalım zevki olmaz. Öğrenelim onu yani.