Ben koyunum. Çoğunluk ne derse ona uyarım. : ))Forumun ortak paydada bulaşacağı karakter bulmak zor cidden. Biri X Drake türk değil der, biri ne devesi şu karakterden başkasına vermem der, bu kadar zıt adam doluşmuşuz valla.
Türk dedikleri Drake değil sen kimi kandırıyorsun ya
Yapma böyle şimdi üzüyorsunForumun ortak paydada bulaşacağı karakter bulmak zor cidden. Biri X Drake türk değil der, biri ne devesi şu karakterden başkasına vermem der, bu kadar zıt adam doluşmuşuz valla.
Oda diyor Drake Türk diye. Sen kimlerin dediklerine bakıyon asıl!Türk dedikleri Drake değil sen kimi kandırıyorsun ya
Turkuaz. Bir ara Türkiye ile özdeşleşmişti. Milli forma vs. ST'deki karakterde ondan sonra çıktı diye hatırlıyorum.Bir şey sorucam benim oynadığım bir kaç oyunda da Türk karakterler Mavi saçlıydı. Bkz. Street Fighter; Head Soccer.. Bunun nedeni nedir ?
Umarım bugün oylayalım dedikleri çar kadar yakışıklı biri haline evrilirsin ?Oda diyor Drake Türk diye. Sen kimlerin dediklerine bakıyon asıl!
Turkuaz çünkü Türkler ile özdeşleşmiş renklerden biri.Street Fighter'da Hakan'ı ilk gördüğümde garipsemiştim.Meğer bundanmış.Bir şey sorucam benim oynadığım bir kaç oyunda da Türk karakterler Mavi saçlıydı. Bkz. Street Fighter; Head Soccer.. Bunun nedeni nedir ?