Işık hızında oy verdi adam : ))Profildeki devlet memuru Borsalino işte ne bekliyordun ki.
-
Oyları 21:00-22:00 saatleri arasında veriyoruz arkadaşlar. Normal tarayıcıyla telefon, tablet, pc ne varsa artık.
Işık hızında oy verdi adam : ))Profildeki devlet memuru Borsalino işte ne bekliyordun ki.
Yok ondan demedim. Hani böyle sürekli aklı başka yerde, işini vakitsiz yapan bir adam ya. Ortamdan kopuk şekilde takılıyor falan ama görevini de yapıyor aslında. O yüzden.Işık hızında oy verdi adam : ))
Reis o sıfatsızı Turk diye gösterme taraftarı değilim Ace'ye gidecek oy. Kusura bakma.@Tiksav Lee @Chris @justahuman @kaizokuou @01746 @Tosbağa @Shakan @sensey @Borsalino @Fruit Punch Samurai @Cavitq11 @Kenshiro @Mushelia @Perona @Trapspringer @RedTeroR
oy vermek isteyen buradan
Capori sen görüyorsun burayı sen de bas.
Şimdi bu adamla benim oyum bir mi ?Reis o sıfatsızı Turk diye gösterme taraftarı değilim Ace'ye gidecek oy. Kusura bakma.
Test ediyorduk listeye girecek mi buglı mı diye ama sen bilirsin keke sorun yok.Reis o sıfatsızı Turk diye gösterme taraftarı değilim Ace'ye gidecek oy. Kusura bakma.
HadsizzzzzŞimdi bu adamla benim oyum bir mi ?
Önümüzdeki testlere bakacazTest ediyorduk listeye girecek mi buglı mı diye ama sen bilirsin keke sorun yok.
Reis o sıfatsızı Turk diye gösterme taraftarı değilim Ace'ye gidecek oy. Kusura bakma.
Karizma parçalardan akıyor
Adamın Türklüğünü sorgulayanlar var. "Her Türk asker doğar" mottosunun kanlı canlı örneği be bu adam, daha ne delil arıyonuz.
Edit; link hatası