O kadar uğraşacaklarını sanmıyorum. Öyle olsa kimse trolleyemezdi. Ha öyle bir durum varsa saat fark etmeksizin Turk'e basarız zaten oyları.Site aynı IP adreslerin dün ile beraber blok oy atmasını fark etmiş olabilir. Sonraki günler anlarız.
O kadar uğraşacaklarını sanmıyorum. Öyle olsa kimse trolleyemezdi. Ha öyle bir durum varsa saat fark etmeksizin Turk'e basarız zaten oyları.Site aynı IP adreslerin dün ile beraber blok oy atmasını fark etmiş olabilir. Sonraki günler anlarız.
Zaten kullanıcıların böyle küçük oyunlar oynaması için saatlik oylamayı getirdiklerini düşünüyorum. Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.Site aynı IP adreslerin dün ile beraber blok oy atmasını fark etmiş olabilir. Sonraki günler anlarız.
Enel 4 yerde liderdi. Bizden nüfuslu bir OP forumu / Facebook grubu vb. toplu oy kullanmış gibi.O kadar uğraşacaklarını sanmıyorum. Öyle olsa kimse trolleyemezdi. Ha öyle bir durum varsa saat fark etmeksizin Turk'e basarız zaten oyları.
Bizim rakibimiz Orta Doğu ülkeleri. En azından saatlik trollememizde öyle. Ve en düşük oy potansiyeli burada. Birlikte oy verip sadece 1 saatliğine trolleyemiyorsak sıkıntı büyük zaten. Bugün koordine olamadık maalesef.Enel 4 yerde liderdi. Bizden nüfuslu bir OP forumu / Facebook grubu vb. toplu oy kullanmış gibi.
Katılım az gibiydi. O da etkilidir ama 3. bile olamamız ilginç.Bu arada oy verecek arkadaşlardan Montana'nın etiket listesinde olmayanlar ismini söylesin yarın yine deneyeceksek haberdar edelim.
Bizim rakibimiz Orta Doğu ülkeleri. En azından saatlik trollememizde öyle. Ve en düşük oy potansiyeli burada. Birlikte oy verip sadece 1 saatliğine trolleyemiyorsak sıkıntı büyük zaten. Bugün koordine olamadık maalesef.
Anlamlı olmuş evet.Luffy'de bunların arkasından üçüncü manidar.