Sanji'ye oy veriyor onu diyen yav. Oyu verebileceği en kötü yere atmış seni kandırıyor.
Sanji'ye oy vermiş deyince bir irkildim kendime geldim, sağolasın.Sanji'ye oy veriyor onu diyen yav. Oyu verebileceği en kötü yere atmış seni kandırıyor.
Mobil netinden vermediysen ordan sallayabilirsin, farklı tarayıcıdan attığın oylar sayılmaz zaten kral büyük ihtimalle.Ben 5 tarayıcıdan oy atarak tüm kaynaklarımı tüketmiştim ya Bir de VPN deneyeyim o halde.
Yok günlük veriliyor, bizim saate göre de 18:00'da oy verme hakkın yenileniyor.Saatte bir oy verebiliyorduk kalktı mı o? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
Mobilden de atmıştım, şimdi VPN'le bir tane daha attım. Tabletten atmamışım oradaki 2 tarayıcıdan da attım, sayılıyor mu bilmiyorum artık.Mobil netinden vermediysen ordan sallayabilirsin, farklı tarayıcıdan attığın oylar sayılmaz zaten kral büyük ihtimalle.
Tor'un işe yaramadığına eminim. 1 saat boyunca 200-300 oy verip denemiştim emin olmak için. Oyun çerezlere kaydedilmesi gerekiyor sanırım. IP değiştirip çerezler silinip normal sekmede oy verilirse bir ihtimal o da kesin değil.Ben 5 tarayıcıdan oy atarak tüm kaynaklarımı tüketmiştim ya Bir de VPN deneyeyim o halde.
Saatlik sonuç gösteriliyor sadece. Oy hakkı tek. Farklı cihazlarla verebilirsiniz.Saatte bir oy verebiliyorduk kalktı mı o? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum