Atmayı unuttum
Oylamayanlar oylasın ama zor. Bi kısmımız verdi çünkü. Gizli sekmeyi bırak VPN de işe yaramıyor maalesef. Çünkü oyların çerezlere kaydolması gerekiyor.@RedTeroR @Aiden @ @kaizokuou @Chris @justahuman @Capori @Sakata Gintoki @Trao @Mewtwo @Kenshiro @Perona @Mushelia @01746 @Count Alucard @Yamato @Cavitq11 @Shakan @Tilqi_Gin @Trapspringer @sensey @Borsalino @Kaidou @Bavs @Scratchmen Apoo @Fruit Punch Samurai @Tosbağa @Kuromi @Nico Robin
Arkadaşlar sandıkları terketmeyin 23:00'de kazanacağız! Bu linkten oylayın lütfen!
https://onepiecewt100.com/en/vote-character/675
At şimdi 23:00'de birinci yapıyoruz! @Tiksav Lee seni unutmuşum etiket.Atmayı unuttum
Yok reis japonlar uyanık adam hile yemez, yapacaksan mobil veriden at modemden ayrı olsun. Cihaz ip farklı olsa bile modem bağlandığın yer aynı tespit edilir.Oylamayanlar oylasın ama zor. Bi kısmımız verdi çünkü. Gizli sekmeyi bırak VPN de işe yaramıyor maalesef. Çünkü oyların çerezlere kaydolması gerekiyor.
Deneme amaçlı çerez geçmişini sildikten sonra tekrar oy vermeyi deneyin normal sekmeden. Ve farklı tarayıclar veya cihaz varsa onlarla da deneyin. Ben bir kaç arkadaşa oy verdirmeye çalışacağım. Dediğim gibi çerezlere kaydolması gerekekiyor oyun. Çerez tutmayan VPN ve gizli sekmeyi saymıyor.
PC ve telefon kullanımı ile 2 oy verilebilir.Oylamayanlar oylasın ama zor. Bi kısmımız verdi çünkü. Gizli sekmeyi bırak VPN de işe yaramıyor maalesef. Çünkü oyların çerezlere kaydolması gerekiyor.
Deneme amaçlı çerez geçmişini sildikten sonra tekrar oy vermeyi deneyin normal sekmeden. Ve farklı tarayıclar veya cihaz varsa onlarla da deneyin. Ben bir kaç arkadaşa oy verdirmeye çalışacağım. Dediğim gibi çerezlere kaydolması gerekekiyor oyun. Çerez tutmayan VPN ve gizli sekmeyi saymıyor.
Oylamıştım ben çoktan@RedTeroR @Aiden @ @kaizokuou @Chris @justahuman @Capori @Sakata Gintoki @Trao @Mewtwo @Kenshiro @Perona @Mushelia @01746 @Count Alucard @Yamato @Cavitq11 @Shakan @Tilqi_Gin @Trapspringer @sensey @Borsalino @Kaidou @Bavs @Scratchmen Apoo @Fruit Punch Samurai @Tosbağa @Kuromi @Nico Robin
Arkadaşlar sandıkları terketmeyin 23:00'de kazanacağız! Bu linkten oylayın lütfen!
https://onepiecewt100.com/en/vote-character/675
Modem aç kapa yapınca IP değişiyor. Bi kaç arkadaşa attırdım. Bende IP değiştirip yeniden verdim. Tüm cihazlardan vermiştim zaten mecbur artık. Oldu oldu olmadı geçmiş olsun.Yok reis japonlar uyanık adam hile yemez, yapacaksan mobil veriden at modemden ayrı olsun. Cihaz ip farklı olsa bile modem bağlandığın yer aynı tespit edilir.