Yakışmadı bize.@Smoker Giremedik bu sefer. :"(
Yakışmadı bize.@Smoker Giremedik bu sefer. :"(
Çıkamadık...Stray Fox'un yaşadığı üzücü bir sahne. Üzülme KF sana sahip çıktı.
Millet sağ listede görür demiştim.milleti etiketlemedin :T
Katılıyorum. Ben forum olarak katılım olması için bildirim gitmeli. Mesajlardan belliydi zaten bu sefer katılım azdı.@Smoker bir daha ki sefere bölüm yıldızı bildirimlerinde olduğu gibi herkese bildirim gelsin.
tüm kaybedenler böyle der. yaparlar sandım der..... onlar gibi oldunMillet sağ listede görür demiştim.
Bildirim işine girmek istemiyorum. Bu sitede Türkçe bölüm çıktı diye bildirim gelmesinden bile rahatsız olanlar var. Bölüm nerede diye soran elli kişiye cevap veren onlar değil sonuçta.@Smoker bir daha ki sefere bölüm yıldızı bildirimlerinde olduğu gibi herkese bildirim gelsin.
sevdiğinden mesaj beklerken bildirim mi geliyormuş, ondan mı öyle? ne ola ki bildirim istememe nedeniBildirim işine girmek istemiyorum. Bu sitede Türkçe bölüm çıktı diye bildirim gelmesinden bile rahatsız olanlar var. Bölüm nerede diye soran elli kişiye cevap veren onlar değil sonuçta.
Rahatsız oluyorlarmış. Ilgilerini çekmeyen bir konuda bildirim almak zorunda değillermiş falan filan.sevdiğinden mesaj beklerken bildirim mi geliyormuş, ondan mı öyle? ne ola ki bildirim istememe nedeni