Bu arada illa Türk adını duyuracaksanız, Fake Franky'ye oy verelim. Adamın adı direkt Turk olarak geçiyor.
Hafıza nasıl kuvvetliyse artık maşallahUnutmamışım demek ki.
Var listede Heercomes Dasun diye adı verilmiş.Asahija vardı, Moria'nın gölgesini çaldığı Denizci askeri. Gerçi listede var mıdır, bakmadım. Viz çevirisindeki adı Dasun'du sanırım.
Yok yahu, ben de yaşlanıyorum, eskisi kadar iyi değil hafızam. Daha geçenlerde Water 7'da Usopp'a malzeme getiren adamın adını hatırlayamamıştım.Hafıza nasıl kuvvetliyse artık maşallah
Stray Fox'tan sonra hep buna oy atılabilir.Bu arada illa Türk adını duyuracaksanız, Fake Franky'ye oy verelim. Adamın adı direkt Turk olarak geçiyor.
Hatırlayamadın şeyde dıdısının dıdısı yaniYok yahu, ben de yaşlanıyorum, eskisi kadar iyi değil hafızam. Daha geçenlerde Water 7'da Usopp'a malzeme getiren adamın adını hatırlayamamıştım.
Google'a sordum. Onu nereden hatırlim dedi : ))Yok yahu, ben de yaşlanıyorum, eskisi kadar iyi değil hafızam. Daha geçenlerde Water 7'da Usopp'a malzeme getiren adamın adını hatırlayamamıştım.
Kesinlikle buna oy verelim.Bu arada illa Türk adını duyuracaksanız, Fake Franky'ye oy verelim. Adamın adı direkt Turk olarak geçiyor.
Bilmek iyidir.Hatırlayamadın şeyde dıdısının dıdısı yani
Bana sorarsın o zaman.Google'a sordum. Onu nereden hatırlim dedi : ))