Evil Heron ve Hiking Bear da çok iyiydi.Aslında kıyı köşe bir sürü karakter var. Mesela Itomimizu'nun bindiği kuş Chuchun olabilir. Wapol'un bineği Robson olabilir. Conis'in tilkisi Shu olabilir. Seçenek çok.
Asahija vardı, Moria'nın gölgesini çaldığı Denizci askeri. Gerçi listede var mıdır, bakmadım. Viz çevirisindeki adı Dasun'du sanırım.Evil Heron ve Hiking Bear da çok iyiydi.
Usopp'un Hiking Bear sandığı kadın Negikuma Maria da olabilir.Evil Heron ve Hiking Bear da çok iyiydi.
Vardır muhtemelen, 1 sahnede olan kış kuşlarını bile koymuş işsizler.Asahija vardı, Moria'nın gölgesini çaldığı Denizci askeri. Gerçi listede var mıdır, bakmadım. Viz çevirisindeki adı Dasun'du sanırım.
Kung-Fu Dugong daha önceki anketlerde de iyi sıralama elde ediyordu sanırım. O kadar kıyıda köşede sayılmazlar aslında.Kung fu reislere de bi ara mutlaka verelim
Varmış heercomes dasun diyeAsahija vardı, Moria'nın gölgesini çaldığı Denizci askeri. Gerçi listede var mıdır, bakmadım. Viz çevirisindeki adı Dasun'du sanırım.
Unutmamışım demek ki.Varmış heercomes dasun diye
O zaman ilk sayılarda luffy'i kaçırıp buggy'nin olduğu yere götüren kuş varsa onu yapabiliriz.Kung-Fu Dugong daha önceki anketlerde de iyi sıralama elde ediyordu sanırım. O kadar kıyıda köşede sayılmazlar aslında.