Hayırda onun işi olmaz zaten, gölgesini salmış ama @carpe d. emBen oy verenleri koydum ya bir defa da verdiyse bile koymaya çalıştım, tüm forumu koysam imanım gevrerdi ya.
@Raiden bin oy atsa bile koymayacaksın
Hayırda onun işi olmaz zaten, gölgesini salmış ama @carpe d. emBen oy verenleri koydum ya bir defa da verdiyse bile koymaya çalıştım, tüm forumu koysam imanım gevrerdi ya.
Carpe'den de emin değilim aklımda sanki konuya yazmıştı bir ara gibi kalmıştı. Ondan koydumHayırda onun işi olmaz zaten, gölgesini salmış ama @carpe d. em
@Raiden bin oy atsa bile koymayacaksın
Çıkar onu da çıkar tertemiz olsun ekipCarpe'den de emin değilim aklımda sanki konuya yazmıştı bir ara gibi kalmıştı. Ondan koydum
Biliyorum canım izledim o kısmı. Oda'nın Karakteri Türk yapmasında başka bir neden göremediğim için öyle söyledim.
Zoro büyük ihtimal.Full Results Revealed for One Piece's 1st Global Character Popularity Poll
Luffy, Zoro, Nami, Sanji, Trafalgar Law, and Nico Robin top the pollwww.animenewsnetwork.com
"The full results show regional diversity. X Drake, a character considered to be of Turkish design, ranked 41st overall, but 2nd in Turkey"
Şurası ilginç yalnız hangisiymiş acaba Türkiyede birinci olan karakter? Bilseydik hangi fan grubu bozmuş oylamayı
Bu zorocular çaktırmadan zoroya atıp drake'e attık diyorlardir .dFull Results Revealed for One Piece's 1st Global Character Popularity Poll
Luffy, Zoro, Nami, Sanji, Trafalgar Law, and Nico Robin top the pollwww.animenewsnetwork.com
"The full results show regional diversity. X Drake, a character considered to be of Turkish design, ranked 41st overall, but 2nd in Turkey"
Şurası ilginç yalnız hangisiymiş acaba Türkiyede birinci olan karakter? Bilseydik hangi fan grubu bozmuş oylamayı
Ellerine sağlık çok güzrl olmuş hastasıyım böyle şeylerinKoyuyorum ilk posta da.
Bundan sonra hep böyle yaparlar belki. Çünkü her sene olmuyor zaten. Ki bir dahaki anket son da olabilir. Zoro Luffy'i geçer diye korkup yapmayabilirler ama : ))Bu anketin 8.'si de bu şekilde yapılır mı