@Hyakuju no Kaido @Rebellion Kaido, Sanji harici sevdiğiniz bir karakter söyler misiniz One Piece'den olması şart değil.
Son düzenleme:
Bu son olayı da güncellesene reis, ileride gelip konuyu görecekler için bilgilendirme olur.Oylamanın son günü, Ocak ayının oylarının açıklandığı sırada X Drake Türkiyede 3.ydü, orta doğuda da 14. sıradaydı. Hep beraber bir kere daha oylayarak daha yukarılara çıkarırsak bizim için iyi bir hatıra olacaktır, herkes bu linkten yapıştırsın.
ONE PIECE WORLD TOP100
Get ready, it's time to vote!Who will you choose from ONE PIECE's treasure trove of characters to be your ichiban, your number one?!onepiecewt100.com
ahahahah bege güzel olmuş.emek var +repKoyuyorum ilk posta da.
Kuroronun sağına soluna Fruit Punch ile uyumlu gidermiş sanki :S Önceden de yapmıştım yeniden eline sağlık bu arada. Efsane görselO bozuk duruyor biraz küçülttüm bir de.
5 yıl sonra bile bu fotoğrafa bakıldığında insanlar içtenlikle gülecektir.O bozuk duruyor biraz küçülttüm bir de.
O öndekileri birleştirdiydim psde önceden, o boşlukları doldururdum yoksa.Kuroronun sağına soluna Fruit Punch ile uyumlu gidermiş sanki :S Önceden de yapmıştım yeniden eline sağlık bu arada. Efsane görsel
Eline sağlıkO bozuk duruyor forumda biraz küçülttüm bir de. O yukarıdakini yeni sekmede açıp tam görebilirsiniz.
Ben oy verenleri koydum ya bir defa da verdiyse bile koymaya çalıştım, tüm forumu koysam imanım gevrerdi ya.