Neyse 1. Zoro ya da Luffydir kesin.Aynen.
Neyse 1. Zoro ya da Luffydir kesin.Aynen.
1.'nin hangi karakter olduğunu hepimiz biliyoruz.Türkiyede 1. bekliyodum 2. mi geldik?
Drake'e özel forum mu kursak ha ? Sabah akşam Drake övelim.Biliyorum canım izledim o kısmı. Oda Karakteri Türk yapmasında başka bir neden göremediğim için öyle söyledim.
Bence Zoro'dur. İnternet oylarında Zoro daha global gibiydi çünkü.Neyse 1. Zoro ya da Luffydir kesin.
İlk 50 mi resimli gösteriliyordu mangada?Bence Zoro'dur. İnternet oylarında Zoro daha global gibiydi çünkü.
İlk 100 olur büyük ihtimal ama ilk 10 ilk 20'nin yeri özel olur..İlk 50 mi resimli gösteriliyordu mangada?
Değil mi ? Milletin gözü faltaşı gibi olmuştu. Çünkü Türkiye için değerli bir karakter olduğunu düşünmemişlerdi. Ki diğer ülkelere kıyaslayarak düşünmüşlerdi. Hep dünyaca popüler karakterler üst sıraları yer alıyor.41. olduk he, çok iyiymiş. Başta @Montana ve @justahuman olmak üzere herkesin eline sağlık, çok güzel bir anı oldu. Hem programda Türkiye hakkında konuşulmasını da sağlamış olduk. Zoro, Sanji vs. 2. olsaydı "Türkiye'de Zoro 2. olmuş, sugoiiii." falan demezlerdi.