Eline sağlık, güzel olmuşUnuttuklarım vardır, affola. Anket sonuçları açıklandığında yenilerim.
Eline sağlık, güzel olmuşUnuttuklarım vardır, affola. Anket sonuçları açıklandığında yenilerim.
Eline sağlık kardeş yeni fark ettim güzel olmuş.Unuttuklarım vardır, affola. Anket sonuçları açıklandığında yenilerim.
Beni Lucci yapmışsın hüüüüüüüüüüüüüüü!Unuttuklarım vardır, affola. Anket sonuçları açıklandığında yenilerim.
Var ya aşırı sevindim. Adamlar, Drake'in üst sıralarda olmasına aşırı şaşırdı. Ki bizi temsil eden kişi de aynı şekilde.İlk 50'ye girdik. 41 Kere Maşallah. Herkesin eline sağlık. : ))
Forumdan mı ?X-Drake Türkiye'de 2. olmuş. Gücünün farkında mısın eyy Korsanfan!
Türk arkadaş da şaşırmadım falan demiş. He he : ))
Bilmiyorum. Japonya'da yaşıyorsa forumu bilmiyor olabilir.Forumdan mı ?
Law'dan sonra en çok oy alan süpernova olsaydı iyi olurdu. Ama Kid'in de gerisinde kaldı maalesef. Kid'i geçseydi daha dikkat çekici olurdu bence.Acaba Oda, Drake'in bu ülkemizdeki popülaritesinden yola çıkarak daha etkin roller verir mi ? Düşünsenize, Drake'in geçmişi açıklanırken memleketinde kılıç olarak döner bıçakları kullanıldığını ve üstüne Zoro'nun yeni meitosu da Döner bıçağı olacak olması! mmmmhhhhhh!