Neyse sağlık olsun.İlk başta da böyle muhabbeti geçti ama hesabı olan yoktu herhalde. Hiç bir platforma taşıyamadık bura ile sınırlı kaldı. Oylama da bitti zaten yarın akşam topluca son kez oylayacağız.
28 Şubat saat 18:00'de anket kapanacak.
Neyse sağlık olsun.İlk başta da böyle muhabbeti geçti ama hesabı olan yoktu herhalde. Hiç bir platforma taşıyamadık bura ile sınırlı kaldı. Oylama da bitti zaten yarın akşam topluca son kez oylayacağız.
Tarih çok ters. O saatlerde aktif ve boş olanların çoğu lise öğrencisidir. Keza benim gibi.@Gümüş son gün forumca iyi bombalarsak 2 3 sıra sıçratabiliriz son gün.
Hesabı olan Wuma var.İsterseniz ona sorun.İlk başta da böyle muhabbeti geçti ama hesabı olan yoktu herhalde. Hiç bir platforma taşıyamadık bura ile sınırlı kaldı. Oylama da bitti zaten yarın akşam topluca son kez oylayacağız.
Artık çok önemi yok dediğim gibi bugün son kez oylayacağız.Hesabı olan Wuma var.İsterseniz ona sorun.
20 yıl sonra bile insanın yüzünü gülümsetebilecek türden bir anı bu aslında, insanlar kıymetini bilmiyor.Oylama yarın akşam bitiyor sanırım. Goygoy ile başladık ama bir iki gün forumca attığımız oylar yüksek bir potansiyel gösterince işi düzenli hale getirmeye çalıştık. Ocak ayının oylaması açıklandığında X Drake Türkiye üçüncüsü, orta doğu on dördüncüsüydü. Şubat ayında pek ilk günlerdeki tansiyonu yakalayamadık ama az da olsa yukarıya taşımışızdır diye düşünüyorum. Bu yüzden son gün olduğu için yine tüm forumu X Drake'e oy atmaya davet ediyorum. Sıralamasını yükseltirsek bizim için iyi bir hatıra olacaktır. Sevdiğiniz karakterlere bir iki oy atmasanız da sıralamalarından bir şey kaybetmezler ama X Drake'e topluca oy atarsak en az iki üç sıra yükseltebiliriz. Kimse X Drake fanı da değil sonuçta sadece forumca bir şeyler yapmak amaç, o yüzden X Drake Türk değil, asıl Türk Urouge ya da ben oy atmam Zoro'dan, Luffy'den başkasına gibi yorumlar yapmadan, kısaca tatava yapmadan basıp geçelim. Bu mesajı gören herkesi oy yapıştırsın. Akşam vakti olan 21:00'da da atabilir.
ONE PIECE WORLD TOP100
Get ready, it's time to vote!Who will you choose from ONE PIECE's treasure trove of characters to be your ichiban, your number one?!onepiecewt100.com
Ne yazacaksın da ikna edeceksin ki.Ben Worst Gen'de konu açacağım.Oradan sağlam oy toplarız.