La muhabbeti sadece biz anlarız dedik ama.. HAHAHAHA çok iyi olay ya.Mesajını aldık külotcu kardeşim. Merak etme, sizin de hakkınızı savunacağız.
Oyları açıklarken Türkiye'de üçüncü olmuş diye açıkladılar ondan biliyorlardır. Banlıydım ben cezamızı çektik geldikLa muhabbeti sadece biz anlarız dedik ama.. HAHAHAHA çok iyi olay ya.
Bölüm yorumlarında göremedim reis seni Heat döktürmüş. "How Pathetic"
@justahuman reis ünün taa Japonlara ulaşmış helal olsunMesajını aldık külotcu kardeşim. Merak etme, sizin de hakkınızı savunacağız.
İyi bari en az 1 Kartpostalımız garanti : ))Mesajını aldık külotcu kardeşim. Merak etme, sizin de hakkınızı savunacağız.
Bu KF'nin başarısı ?@justahuman reis ünün taa Japonlara ulaşmış helal olsun
Bi kaç tane daha var, Türkiyeye teşekkür ediyoruz falan diyorlar.İyi bari en az 1 Kartpostalımız garanti : ))
Bu KF'nin başarısı ?
Kızacaktım çalışmıyorlar diye ama haklarını yemeyelim Japonya'da da 54. olmuşuz : ))Bi kaç tane daha var, Türkiyeye teşekkür ediyoruz falan diyorlar.
Baktım şimdi biri daha var böyle rica ederiz kuzum yazıp foruma üye olmalarını sağlamak lazımMesajını aldık külotcu kardeşim. Merak etme, sizin de hakkınızı savunacağız.
İlk başta da böyle muhabbeti geçti ama hesabı olan yoktu herhalde. Hiç bir platforma taşıyamadık bura ile sınırlı kaldı. Oylama da bitti zaten yarın akşam topluca son kez oylayacağız.Şu işi ekşi sözlüğe taşıyabilsek var ya. Uçar Drake.
Ben orada yazar değilim. Yazar olan varsa "One Piece Dünya Oylamasında Türk Drake'i Birinci Yapıyoruz" tarzı bir başlık açsa.