Ben de biraz mobil veriyi kökledim.Bir 3.lük daha Veriyoruz coşkuyu. Vista'ya nefes aldırmak yok.
Ben de biraz mobil veriyi kökledim.Bir 3.lük daha Veriyoruz coşkuyu. Vista'ya nefes aldırmak yok.
Katılıyorum : ))Bu Oda, Urouge (Oruç) Türk diyecekken şaşırıp Drake Türk demediyse ben de bir şey bilmiyorum.
Adamda İspanyol esintisi var baya. Oruç Reis ise tam bir tellak.Katılıyorum : ))
Biz de X bile yok la : ))
Aslında X Drake tasarımı apaçilerden esinlendiği için isminde X geçmesi de normal, apaçiler nicklerinde öyle karakterler kullanır ve büyüklü küçüklü yazar.Katılıyorum : ))
Biz de X bile yok la : ))
Lakabı kızıl bayrak, en sevdiği yemek tavuklu pilav. Bence hata yok.Bu Oda, Urouge (Oruç) Türk diyecekken şaşırıp Drake Türk demediyse ben de bir şey bilmiyorum.
Dur Türk dedim bozuntuya vermeyeyim demiştir.Lakabı kızıl bayrak, en sevdiği yemek tavuklu pilav. Bence hata yok.
İstihbaratçı oluşundan Çerkez olabilir diye düşünüyorum.Lakabı kızıl bayrak, en sevdiği yemek tavuklu pilav. Bence hata yok.
Saat 21... Oy veriyorum.@Fruit Punch Samurai @Dracule @Bavs @Monkey D. Luffy @Bvpex
Oylama başladı arkadaşlar
-ONE PIECE WORLD TOP100
Get ready, it's time to vote!Who will you choose from ONE PIECE's treasure trove of characters to be your ichiban, your number one?!onepiecewt100.com