Aslında bu saatlerde VPN aracılığıyla başka kıtalara sokmaya çalışsak güzel olur.Dünya’ya açılalım, Ortadoğu dar gelmeye başladı.
Aslında bu saatlerde VPN aracılığıyla başka kıtalara sokmaya çalışsak güzel olur.Dünya’ya açılalım, Ortadoğu dar gelmeye başladı.
Ace japonyada falan giriyo listeye onun sırtı yere gelmez yavBu Drake lobisi yüzünden Ace'e oy veremedik arkadaş bu nedir ya
Japonlar şaşırtıyor beni Lütfü'ye de yüz vermemişler hiç, tuhafıma gitti xD Galiba kartpostal atacaklar onaAce japonyada falan giriyo listeye onun sırtı yere gelmez yav
Çok oy dönüyor oralarda. Ben yaklaşık 200 oy sallamıştım ama Amerika'da girememiştim. Okyanusta Latin amerika da da 10-15 oyla girememiştim. Oralarda ve diğer kıtalarda farklı IP bulmak zor. Sadece Amerika'da girebiliriz o da bir ihtimal ama ciddi organize olmak lazım. Ki Aynı IP ile eşleşen oylarda sıkıntı olur vs. Zor yani.Aslında bu saatlerde VPN aracılığıyla başka kıtalara sokmaya çalışsak güzel olur.
Eğer diğer kıtalarda girmek istiyorsak diğer One Piece fan platformlarında sağlam reklam yapmamız lazım.Çok oy dönüyor oralarda. Ben yaklaşık 200 oy sallamıştım ama Amerika'da girememiştim. Okyanusta Latin amerika da da 10-15 oyla girememiştim. Oralarda ve diğer kıtalarda farklı IP bulmak zor. Sadece Amerika'da girebiliriz o da bir ihtimal ama ciddi organize olmak lazım. Ki Aynı IP ile eşleşen oylarda sıkıntı olur vs. Zor yani.
@RedTeroR X-Drake Ara sonuçlarda ilk 50'de olursa senin için Ace' VPN ile 100 oy atacağım ?
Heralde bu sefer Lütfü'nün japonyada kaybedeceğini anladılar dünya oylaması yaptılar?Japonlar şaşırtıyor beni Lütfü'ye de yüz vermemişler hiç, tuhafıma gitti xD Galiba kartpostal atacaklar ona
Kartpostal dan daha çok oy geliyor zaten. ?Japonlar şaşırtıyor beni Lütfü'ye de yüz vermemişler hiç, tuhafıma gitti xD Galiba kartpostal atacaklar ona
VISTA | 151 |
---|---|
X.DRAKE | 139 |
Kaç oy yerine geçiyor, 10 gibi bir sayıysa hiç sanmam çok az kalırlar her gün oy basıyor insanlar kaç ay oldu xDKartpostal dan daha çok oy geliyor zaten. ?