@justahuman bu saatler baya az oy atılıyor herhalde. Ben 5 oy attım drake e ve 3. Olmuş
Belli olmuyor. Bir de 2. ve 3. nün oyuyani aradaki fark önemli. Ben saat 11-12'de 15 oy falan attım 3. oldu. Hatta Yine Yamato1. Nami 2. olmuştu.@justahuman bu saatler baya az oy atılıyor herhalde. Ben 5 oy attım drake e ve 3. Olmuş
Est. hocam. Kim müsaitse dedik zaten. Sağ olsun Chris de katıldı gecikmeli de olsa ayır ayrı 3.lük yaptık. Toplamda 2. gibi olduk yani.Ulan hepinizden özür dilerim. 1 haftadır niyetleniyorum ama hep bir şeyler oluyor. Bana bile gına geldi artık. @justahuman 'a ilk dediğimde aradan 5 dk geçmedi ve işim çıktı. Sözde pazartesi biter salı günü gelirdim yapardık, perşembeye uzadı. Cuma günü yaptığınızda otobüsteydim kaçırdım. Bu günde 1 haftanın uykusuzluk ve yorgunluğu üzerime çökmüş akşam 1 gibi yattım ama saat 14.30 da anca uyanabildim. Artık sözümde duramamaktan utanmaya başladım. Sizden özür dileyeyim dedim. Artık yarınkine bu sefer ne çıkacağını bilmediğim için söz vermemekle birlikte katılacağımı söyliyim.
Aslında Manga'da yazmış Oda sağ olsunOylamayı yapanlara mail atalım. X Drake yazmak yerine oylamada onun olduğu yere @justahuman yazsınlar.
Saat ilerledi ama ben de sallim bir kaç oy.Stajımla ilgili bir iş çıktı sabah katılamadım oylamaya, şimdi deniyorum belki yine 3. oluruz
Şu an 30. Sıradayız. Bir iki gün yükselsek de yine düşeriz büyük ihtimal. Anketi 35. bile bitirsek iyi bence.Totalde ilk 25'e girsek yine çok iyi bence.