8 dakika var.Geç mi kaldım
8 dakika var.Geç mi kaldım
Yarın %99 müsait olucam. 10 12 tane oy atarım.Giremedik maalesef dereceye.
@Chris @DE4THNIGHT @Mushelia @senpaii yarın saat 11:00-12:00 arasında müsait olucam ve modem kapat aç yapıp oy vericem. Siz de müsait olursanız katılırsınız. Başka müsait olan olursa da verir.
Ayrıca bu gece de 1 saat yaparım muhtemelen.
Gelirim ama modem biraz geç açılıyor. 10-15 oy falan anca atabilirim.Giremedik maalesef dereceye.
@Chris @DE4THNIGHT @Mushelia @senpaii yarın saat 11:00-12:00 arasında müsait olucam ve modem kapat aç yapıp oy vericem. Siz de müsait olursanız katılırsınız. Başka müsait olan olursa da verir.
Ayrıca bu gece de 1 saat yaparım muhtemelen.
Modemle öyle maalesef. Bende de durum aynı. Ama gündü 2-3 kişiyle kesin dereceye gireriz. Şans meselesi biraz da. Mushelia tek başına 1. oldu ben Chrisle anca 3. yaptım bir saat sonra mesela.Gelirim ama modem biraz geç açılıyor. 10-15 oy falan anca atabilirim.
Yarın net 1. yiz. Rahat ol reis.Modemle öyle maalesef. Bende de durum aynı. Ama gündü 2-3 kişiyle kesin dereceye gireriz. Şans meselesi biraz da. Mushelia tek başına 1. oldu ben Chrisle anca 3. yaptım bir saat sonra mesela.
Şimdi de 19-20 ay salladım 3. bile olamadım : ( Ki benim için rekor olabilir. Çok daha az oyla 1-2 olduğum oldu.
Pişman oldum keşke gecenin ilerleyen saatlerinde yapsaydım.
Yarar. Ben hep modemle yapıyorum zaten. İçin rahatlasın diye IP kontrol yaparsın olmadı 1 kereye mahsus. Bilgisayarının ayarlayıyla oynayıp statik IP falan seçmediysen değişir sürekli IP.Yarın net 1. yiz. Rahat ol reis.
Tek korkum modemin işe yaramaması.