Algı yapıyor bazı üyeler ama Luffy'ye bir tane bile oy atmadım Güya Luffy ve Sanji fanları birleşmiş.Hepsi orada. Luffy'nin nefret edilmesine sebep olabilecek her türlü karakterin fanı orada. WB, Ace, Dof'tan tut Mihawk felan hepsine kadar.
Algı yapıyor bazı üyeler ama Luffy'ye bir tane bile oy atmadım Güya Luffy ve Sanji fanları birleşmiş.Hepsi orada. Luffy'nin nefret edilmesine sebep olabilecek her türlü karakterin fanı orada. WB, Ace, Dof'tan tut Mihawk felan hepsine kadar.
Zoro vs Ace açıldı oyunu kime attı bil bakalım, burada yüzüne kardeşim diyor! Mesela o oylamada ben Ace'e attım.Sen de karşiim
2. Yarının ilk başları için katılabilirim, son zamanlarda yüzü güldü biraz. Güldüğü ve eğlendiği zamanları ben daha çok seviyorum. @William cutting fandaş bana katılacaktır.
Niye atmıyon yahu ayıptır.Algı yapıyor bazı üyeler ama Luffy'ye bir tane bile oy atmadım Güya Luffy ve Sanji fanları birleşmiş.
Seninki birinci olur rahat ol O yüzden atmadım ama bir tane atarımNiye atmıyon yahu ayıptır.
Bence de.Seninki birinci olur rahat ol O yüzden atmadım ama bir tane atarım
Ahanda kirli ittifakın ortaya çıkışıSeninki birinci olur rahat ol O yüzden atmadım ama bir tane atarım
Daha dün burada bir Doffci ben Luffy'e atarım zoro birinci olmasın diiyordu yav.Hepsi orada. Luffy'nin nefret edilmesine sebep olabilecek her türlü karakterin fanı orada. WB, Ace, Dof'tan tut Mihawk felan hepsine kadar.