Üye silindi 1004
Ben Luffy fanlarından başka lobici hatırlamıyorum. Luffy'i dövdüğü halde Sanjicilerle iş birliği yapmışlığınız var.Bu anketler ancak Zoro'cuların lobi faaliyetleri ile açıklanabilir.
Ben Luffy fanlarından başka lobici hatırlamıyorum. Luffy'i dövdüğü halde Sanjicilerle iş birliği yapmışlığınız var.Bu anketler ancak Zoro'cuların lobi faaliyetleri ile açıklanabilir.
Tam yancı işte.Bu ankette Zoro'nun birinci olmasından daha ilginci Law.
Bir şey yapmadan kıyın kıyın ilk üçe giriyor.
2. Yarının ilk başları için katılabilirim, son zamanlarda yüzü güldü biraz. Güldüğü ve eğlendiği zamanları ben daha çok seviyorum. @William cutting fandaş bana katılacaktır.Zoro'yu severim ama bazı özellikleri cidden sıkıyo ve bunları eleştirmek lazım.Zaman atlaması sonrasında tek boyutlu bir karaktere dönüşmesi bunlardan biri.
Sanji lobisi ve Luffy lobisinin açıktan işbirliğine ne diyorsunBu anketler ancak Zoro'cuların lobi faaliyetleri ile açıklanabilir.
Reis anticilik yok samimi diyorum. Hani laf atmak icin demedim olsa olsa anticilik yerine empati var derim kendi kendime. Birkac saniyeligine Zorocu oldum o kadar. Deneyimlerimi paylastim sadece.Biz senle Luffy'ye attık oyumuz belli. Bir oy hakkı daha verselerdi ayrı kişilere atardık ayrı mesele. .d
@Capori Ben ilk olarak Luffy fanıyım, bu anket için Zoro'ya atıyorum ama mantıken senin Luffy'ye atman gerekiyor o zaman. Bence sana anticilik yakışmıyor ne güzel efendi efendi takılıyordun.
Trafalgay, sasugay ve Hiysugay... Kadın hayranları olmasa bir şey olmazdı bunlardan.Bu ankette Zoro'nun birinci olmasından daha ilginci Law.
Bir şey yapmadan kıyın kıyın ilk üçe giriyor.
Kim yahu? Bizde olmaz.Ben Luffy fanlarından başka lobici hatırlamıyorum. Luffy'i dövdüğü halde Sanjicilerle iş birliği yapmışlığınız var.
Ben Luffy'den alıp Sanji'ye attım Luffy nasıl olsa önde diye. : ( affet Luffy.Biz senle Luffy'ye attık oyumuz belli. Bir oy hakkı daha verselerdi ayrı kişilere atardık ayrı mesele. .d
@Capori Ben ilk olarak Luffy fanıyım, bu anket için Zoro'ya atıyorum ama mantıken senin Luffy'ye atman gerekiyor o zaman. Bence sana anticilik yakışmıyor ne güzel efendi efendi takılıyordun.
Dofçu, Wbci, Odenci gibi fanlar da var o lobide.Bu anketler ancak Zoro'cuların lobi faaliyetleri ile açıklanabilir.
Yok öyle bir şey. Bazı Luffy fanları aynı zamanda Sanji fanı sadece. Benim haberim yok. Yoksa lobi faaliyetleri mi dönüyor?Sanji lobisi ve Luffy lobisinin açıktan işbirliğine ne diyorsun