Kim seviyor ki onu, Mihawk Zoronun olmadığı yerde derece yaparMihöwk'un ilk 3'e girememesine ne diyorsun peki?
Kim seviyor ki onu, Mihawk Zoronun olmadığı yerde derece yaparMihöwk'un ilk 3'e girememesine ne diyorsun peki?
Evet.Daha önce Viz ve Shonen Jump ayrı oylama yapıyordu.Bu İnternet oylaması bu yıl ilk kez mi oluyor?
Aynen öyle olabilir. Sanji'nin de eski arclardaki gibi kritik işler yapması lazım. Şu BM i pasta ile bayıltsa üstüne de Queen e dalsa ilk 5 e girerdi.E. Oda çakalı işi biliyor, Kaido ile savaş başladığında Luffy ve Zoro'yu ön planda tutacak muhtemelen ilk 2 yine onun olur
Sanji reis ilk 5'e giremez bu oylamada.
Reis istersen bunu da ilk mesaja ekle.Sitenin İngilizce versiyonu: https://onepiecewt100.com/en/
Ve en çok Jinbe, Franky ve Brook'u mu seviyorlarmış? Akainu, Shanks ve ya Ace çıksa tamam diyeceğim.Belki ilk günlük herkes en çok sevdiği karaktere vermiştir.
Bence Luffy'nin be Zoro'nun domine etmesi gerekiyor. Türkiye'de sandıklar açıldığında yüzde 60 Dsp ya da Anap çıkması gibi bir şey bu.Yahu 28 Şubat'a kadar her gün verilebiliyor :/ Daha ilk günden belli olmaz ki. Daha kartpostal var.
Herkes öyle mi yaptı emin değilim.Her gün oy verilen bir anket için şaşırtıcı değil. Tek oy olsa ben de Luffy'ye verirdim ama dün Brook bugün Jinbei bastım mesela.
Önemli olan Japonya oyudur yav, Japonyada tüm millet atar oy. Japonya İstanbul gibi orayı alan oylamayı alır. Nami birinci orada Sanji ikinci.Zoro, Asya oylarıyla 1.olur, diyorsunuz da; Asya oylarının yüzde kaçını Zoro almış? O belli değil ki. Böyle bir mantık yok yani.
Sıralamalar çok saçma. Ya sitede bir sıkıntı var, ya da birileri çok büyük troll döndürüyor.