Franky çapsızının herhangi bir ankette ilk 3e girebiliyor olması çok saçma. Luffy'ye üzüldüm gidip ona oy atacağım
Çarpılırsın xdLütfü çok boş karakter ya
Belki ilk günlük herkes en çok sevdiği karaktere vermiştir.Arkadaşlar nereye gidersek gidelim Luffy ve Zoro'nun ilk üçte yer almadığı bir One Piece fan grubu göremeyiz. O yüzden bu anket saçmalıktan başka bir şey değil.
Kıskanma.Lütfü çok boş karakter ya
Mihöwk'un ilk 3'e girememesine ne diyorsun peki?İlk üçe girmeyen tayfa üyesi yok, biraz şaibeli gibi duruyor sonuçlar ama hayırlısı.
Yahu 28 Şubat'a kadar her gün verilebiliyor :/ Daha ilk günden belli olmaz ki. Daha kartpostal var.Arkadaşlar nereye gidersek gidelim Luffy ve Zoro'nun ilk üçte yer almadığı bir One Piece fan grubu göremeyiz. O yüzden bu anket saçmalıktan başka bir şey değil.
Her gün oy verilen bir anket için şaşırtıcı değil. Tek oy olsa ben de Luffy'ye verirdim ama dün Brook bugün Jinbei bastım mesela.Arkadaşlar nereye gidersek gidelim Luffy ve Zoro'nun ilk üçte yer almadığı bir One Piece fan grubu göremeyiz. O yüzden bu anket saçmalıktan başka bir şey değil.
Ace kadar değil.Lütfü çok boş karakter ya