Hater olarak 30-40 arası diyorsan demek ki gerçekten de 20'lerde bir şey çıkar...Hadi gerçekçi yorum yapayım. 30-40 arası bir şey çıkar muhtemelen.
Hater olarak 30-40 arası diyorsan demek ki gerçekten de 20'lerde bir şey çıkar...Hadi gerçekçi yorum yapayım. 30-40 arası bir şey çıkar muhtemelen.
Anketi ben yapmıyorum sonuçta. Ben yapsam listeye bile girmez.Hater olarak 30-40 arası diyorsan demek ki gerçekten de 20'lerde bir şey çıkar...
Onu diyorum işte senin Croc hakkında ki her hangi bir yorumunu ciddiye almamak lazım.Anketi ben yapmıyorum sonuçta. Ben yapsam listeye bile girmez.
Etiketlediğin için teşekkürler Magellana bok adam diyen mahkumlar bu listeyi görse bok liste derdi :d ama Trollerden böyle olacağı barizdi123. Magellan
124. Higuma
125. Dr. Kureha
126. Page One
-----
@Tiksav Lee sevgili Magellan'ın 123. olmuş
Görürsen söyle sınırsız banlasınlar hesabı. Geri alsam bile o utançla kullanamam bir daha.Onu diyorum işte senin Croc hakkında ki her hangi bir yorumunu ciddiye almamak lazım.
Bir gün Croc hakkında iyi bir yorum attığını görürsem eğer, hesabının ele geçirildiğini anlayıp gerekli işlemi yaptıracağım emin ol.
Neyse liste açıklansın da o zaman belki biraz utanırsın!!!Görürsen söyle sınırsız banlasınlar hesabı. Geri alsam bile o utançla kullanamam bir daha.
Eğer olur da Dof'tan önde çıkarsa, içten bir tebrik edicem bu arada.Neyse liste açıklansın da o zaman belki biraz utanırsın!!!
Tebrik mesajlarını ayarla o zaman şimdiden.Eğer olur da Dof'tan önde çıkarsa, içten bir tebrik edicem bu arada.
HiGuMa 124. OlUrKeN YaMaTo nAsIl iLk 10 a gIrİyOr?!?!?!123. Magellan
124. Higuma
125. Dr. Kureha
126. Page One
-----
@Tiksav Lee sevgili Magellan'ın 123. olmuş