Croco son gün falan açıklanır.O kadar düşük olacağını sanmıyorum.Bugün yarın Croco açıklanır, senin beklemene gerek yok.
Croco son gün falan açıklanır.O kadar düşük olacağını sanmıyorum.Bugün yarın Croco açıklanır, senin beklemene gerek yok.
hina 150 de belli olmazCroco son gün falan açıklanır.O kadar düşük olacağını sanmıyorum.
Croc ilk 20 de'dir. Herkes senin gibi zevksiz mi?Bugün yarın Croco açıklanır, senin beklemene gerek yok.
Hina zaten çok yüksekte değil mi ?hina 150 de belli olmaz
zaten aşırı yüksekte olmaz ama onu geçenlere baksana biHina zaten çok yüksekte değil mi ?
20 düşük oldu ilk beştedir.Croc ilk 20 de'dir. Herkes senin gibi zevksiz mi?
Kaç da olmasını bekliyorsun cidden soruyorum söyle açıklanınca gel buraya sonra tekrardan.20 düşük oldu ilk beştedir.
Crocodile gözükmeden 13. sırada oluyorsa gözükürse ilk ona girer.Kaç da olmasını bekliyorsun cidden soruyorum söyle açıklanınca gel buraya sonra tekrardan.
Japonya da bile 13. sırada Croc. Dediğim gibi herkes senin gibi zevksiz değil.
Hadi gerçekçi yorum yapayım. 30-40 arası bir şey çıkar muhtemelen.Kaç da olmasını bekliyorsun cidden soruyorum söyle açıklanınca gel buraya sonra tekrardan.
Japonya da bile 13. sırada Croc. Dediğim gibi herkes senin gibi zevksiz değil.
Bi tırsmadım değil dereceye girme sırasına göre Kureha ile X-Drake arasında fazla kişi yok. (8 kişi)