Atmasanda düşünmen bile yeter Perona’cığım...Teşekkürler Bushido'cuğum Ben de Zoro'ya atarım belki
Kurumuş boğazım... bekliyorlar yol ağzında onlar msnsnsnskskmsjs
Atmasanda düşünmen bile yeter Perona’cığım...Teşekkürler Bushido'cuğum Ben de Zoro'ya atarım belki
Sanji'ye oy at Sensey yarın :S Ben de Kizaru'ya atarımKizaru reise basamadım. Günlük tek hak var galiba.
Senin için özel 3 oy çıkarmaları lazımdı xDKizaru reise basamadım. Günlük tek hak var galiba.
Tamamdır. Yarın Sanji bende, Kizaru sende.Sanji'ye oy at Sensey yarın :S Ben de Kizaru'ya atarım
Amerikalılar yapsa siteyi 10 tane oy atardık. Japonlar tek tek istiyor nedense.Senin için özel 3 oy çıkarmaları lazımdı xD
Oylama 28 Şubat'ta kapanacak.Twitter'da İngilizce Jump ile alakalı haberler paylaşan sayfa Mayıs gibi açıklanır demiş.-Oylama ne zamana kadar sürüyor?
-Japonların gururu Oden animede adam akıllı tanıtılana kadar : I
Reis sen luffyci değil miydin?Oylarımı Sanji, Fujitora, Koby, Brook gibi az oy alaacğını düşündüğüm kişilere vereceğim. Fena oy olmayacaklardan Shanks, Yamato, Luffy gibi karakterlere de oy veririm.
Bugünlük çoğunluğu Sanji'den yana kullandım. Genel olarak da ciddi düşüş beklediğim için Sanji'ye ağırlık vereceğim.