Anket mi gitti yav hani Doffy sama hazretleri
İçine etti bunun içine, ana karakter de ana karakter sanki kanal D açıp Tr dizisi izliyorum, Allah belanı vere ya bu nasıl bir kıtlıktırAma bu değişti. Başta öyle tasarlamıştı Oda, çekirdek 3'lü falan diyordu ama zamanla... oh, wait...
Bu da doğru. Bir umut bakıyoruz işte. Şu savaş bitsin hele.İçine etti bunun içine, ana karakter de ana karakter sanki kanal D açıp Tr dizisi izliyorum, Allah belanı vere ya bu nasıl bir kıtlıktır
Orada oy verme yerine tıklayınca bizim tayfa çıkıyor.Doffy samayı arama yerinden arayınca buluyorsun Ben verdim oyumu oradan Doffy samayaAnket mi gitti yav hani Doffy sama hazretleri
Sayfanın sağ üstünden İngilizce'ye geçebilirsin.Japonca bir şeyler diyordu ama verdim herhalde oyu.
Şimdi orada beyaz bıyıklı biri var. Hah işte! Oyunu ona veriyorsun.Japonca bir şeyler diyordu ama verdim herhalde oyu.
Oda'nın bu tarz aksiyonlarının devletin corona döneminde esnafa arada bir 300-500 tl ateşlemesinden farkı yok lan. Chopper, Brook kadar gözüküyormu serinin üçüncü çekirdeği emin değilim.Ama bu değişti. Başta öyle tasarlamıştı Oda, çekirdek 3'lü falan diyordu ama zamanla... oh, wait...
Senin için bir tane Dof’a atacağım Perona’cığım... ?Doffy sama