Akşam belli oluyor genelde şuan liste değişebilir.''Sanırım liste değişmiş. '' '' Farklı karakterlerin de listeye girdiğini göstermek adına attım? '' xd Neyse, yaw. Tonjit diye karakter bile girmiş. :/
Akşam belli oluyor genelde şuan liste değişebilir.''Sanırım liste değişmiş. '' '' Farklı karakterlerin de listeye girdiğini göstermek adına attım? '' xd Neyse, yaw. Tonjit diye karakter bile girmiş. :/
Takılıyordum yaw.Akşam belli oluyor genelde şuan liste değişebilir.
Avrupalıların insan olmadığıyla ilgili derin bir analiz konusu açacak. en son Mihawk'ı bırakıp, Akainu Marco'dan kaçtı diye konu açmış. :/Erkan12 üzgündür şuan.
Profiline tez uzunluğunda bir konu daha ekler artık.Takılıyordum yaw.
Avrupalıların insan olmadığıyla ilgili derin bir analiz konusu açacak. en son Mihawk'ı bırakıp, Akainu Marco'dan kaçtı diye konu açmış. :/
Erkan eğer bir karakter Teach ile rakip gösteriliyorsa çok fena bozuluyor, Mihawk olayı da öyle başlamıştı. Mihawk, Teach'i yener denmişti(Kim söyledi acaba ) ondan sonrasını biliyorsun. Akainu'ya sarma sebebi de malum kaçma kovalama olayıdır.Avrupalıların insan olmadığıyla ilgili derin bir analiz konusu açacak. en son Mihawk'ı bırakıp, Akainu Marco'dan kaçtı diye konu açmış. :/
Akainu marcodan kaçtı konusunu Erkan mi açmış ?Takılıyordum yaw.
Avrupalıların insan olmadığıyla ilgili derin bir analiz konusu açacak. en son Mihawk'ı bırakıp, Akainu Marco'dan kaçtı diye konu açmış. :/
How did Marco overpower Akainu easily? Explained. :/Akainu marcodan kaçtı konusunu Erkan mi açmış ?
Giriş yapamirum.How did Marco overpower Akainu easily? Explained. :/
Teechin Akainudan korkudan dolayı kaçtığını resmi çeviri ile yüzüne vurunca saçmalayayım demiş işte böyle.How did Marco overpower Akainu easily? Explained. :/