Yamato'nun birinci olması sevindirici ama Buggy'yi görememek üzdü.
Bir daha kontrol et MoPBoşuna EU'cu değil ÖZGÜRLÜKÇÜYÜZ
Sen nereden baktın yaw. Kuzey Amerika'da Yamato birinci değil. :/Bugün çok farklı bir liste var.
Jinbei,Yamato,Shanks, Ace listede!
Saate bakarsan 06.23 ibaresi var. Sanırım liste değişmiş.Sen nereden baktın yaw. Kuzey Amerika'da Yamato birinci değil. :/
Yani? Saat başı değişiyorsa kazanan onlar olmuş olmuyor ki. :/Saate bakarsan 06.23 ibaresi var.
Kazanan onlar diye o mesajı atmadım ki. Farklı karakterlerin de listeye girdiğini göstermek adına attım?Yani? Saat başı değişiyorsa kazanan onlar olmuş olmuyor ki. :/
@twei Avrupa'da 2. olmuş.Sen nereden baktın yaw. Kuzey Amerika'da Yamato birinci değil. :/
Bu da Avrupa.
Erkan12 üzgündür şuan.Sen nereden baktın yaw. Kuzey Amerika'da Yamato birinci değil. :/
Bu da Avrupa.
''Sanırım liste değişmiş. '' '' Farklı karakterlerin de listeye girdiğini göstermek adına attım? '' xd Neyse, yaw. Tonjit diye karakter bile girmiş. :/Kazanan onlar diye o mesajı atmadım ki. Farklı karakterlerin de listeye girdiğini göstermek adına attım?
Mesajda "listede" demişim zaten.
Liste değişmiş derken bügünkü kazananlar anlamını mı çıkarmak gerekiyor''Sanırım liste değişmiş. '' '' Farklı karakterlerin de listeye girdiğini göstermek adına attım? '' xd Neyse, yaw. Tonjit diye karakter bile girmiş. :/